Bravissimo Agency

Digital marknadsföring

När det handlar om att stärka er digitala närvaro och öka er försäljning, finns vi här som er partner. Vi är experter på digital marknadsföring och arbetar med en rad kraftfulla verktyg för att hjälpa ert företag att nå sina mål. Vårt team har lång erfarenhet av att bygga starka varumärken med hjälp av en strategisk digital närvaro.

Anpassade målgrupper

Skräddarsydd digital strategi för ert varumärke

Varje företag är unikt och därför utformar vi anpassade digitala strategier som passar just ert företag. Vår erfarenhet inom digital marknadsföring innefattar allt från SMM (marknadsföring i sociala medier), SEO (sökmotoroptimering) och SEM (sökmotormarknadsföring), till mer omfattande Content Marketing. Vi sätter oss in i er målgrupp och er bransch på djupet för att skapa en strategi som fungerar och genererar konkreta resultat.

Statistik, Mätning

Mätbart hela vägen

För oss är digital marknadsföring ett verktyg för att leverera mätbara resultat. Vi mäter framgång genom att analysera data, spåra viktiga händelser på er hemsida och optimera er annonsering kontinuerligt. Genom vårt användarvänliga rapportverktyg, Bravissimo Rapport, får ni ständig resultatuppföljning med förståeliga mätvärden.

Ett ömsesidigt samarbete

Vi tror på att bygga långsiktiga relationer. Vi är er partner på resan att stärka ert varumärke och öka er försäljning. Genom att välja oss väljer ni inte bara en digitalbyrå; ni väljer en strategisk partner som hjälper er att nå era affärsmål.

Digital marknadsföring - Bravissimo Agency

Google Ads

Vi hjälper er att maximera er synlighet och resultat i Google Ads. Vi specialiserar oss på att skapa och hantera effektiva annonser både i Search, Display, Shopping, YouTube, mm. som når ut till er målgrupp vid rätt tidpunkt. Vårt fokus är att förstå ert företags unika behov och mål för att skapa strategier som ger mätbara resultat. Våra Google-certifierade medarbetare hjälper er att ta er marknadsföring på Google till nästa nivå.

Läs mer om vårt erbjudande i Google Ads här.

Facebook och Instagram

Vi skräddarsyr strategier för Facebook och Instagram samt annonsering via Meta Ads som ökar ert varumärkes synlighet och engagerar er målgrupp. Vårt dedikerade team arbetar med att skapa och hantera annonser som är strategiskt inriktade och relevanta till er målgrupp, vilket resulterar i ökad interaktion och konvertering. Oavsett om ni vill öka er varumärkeskännedom, driva trafik till er webbplats eller öka er försäljning, finns vi här för att hjälpa er att lyckas med er marknadsföring på sociala medier.

Läs mer om vårt erbjudande inom Facebook och Instagram här.

LinkedIn

LinkedIn är en kraftfull plattform för er som vill nå ut till ett professionellt affärsnätverk i er marknadsföring. Vi skapar och optimerar kampanjer på LinkedIn som riktar sig till er målgrupp och ökar er synlighet bland professionella i er bransch. Våra strategier fokuserar på att skapa meningsfulla och engagerande annonser som ökar ert synlighet, genererar kvalificerade leads och driver relevant trafik till er webbplats. Oavsett om ni vill öka er B2B-närvaro, få fart i er rekrytering eller stärka ert företags varumärke, är vi här för att hjälpa er att lyckas på LinkedIn.

Läs mer om vårt erbjudande inom LinkedIn här.

SEO On-Page

Sökoptimering (SEO) är en viktig del i en framgångsrik och framförallt långsiktig digital närvaro. Detta för att stärka ert företags organiska rankning på Google och ranka högt utan att behöva betala annonskostnader på alla söktermer. Vårt team är specialister på att optimera er webbplats för att ranka högt i sökresultaten på Google. Med vår expertis inom hur Google rankning fungerar och SEO On-Page arbetar vi strategiskt med er SEO genom att förstå er målgrupp och de viktigaste nyckelorden. Vi optimerar både tekniskt för att säkerställa att den läses av korrekt men även med utfyllnad av SEO-optimerat innehåll och mer, allt som behövs för att förbättra er organiska synlighet och ranka högt på Google.

Läs mer om vårt SEO On-Page-erbjudande här.

Bravissimo Rapport

Bravissimo Rapport är vårt verktyg som hjälper er att enkelt förstå ert företags digitala närvaro. Rapportvyn samlar in och presenterar statistik och mätvärden från alla relevanta kanaler, inklusive Google Analytics 4, Google Search Console, Google Business Profile, Google Ads, Facebook, Instagram, Meta Ads och LinkedIn, på ett och samma ställe. Jämför resultatet från månad till månad eller föregående år i en enkel vy för att följa er utveckling, eller exportera enkelt ut en PDF till nästa ledningsmöte. Med vår månatliga mailrapport får ni snabbt insikt i hur det har gått med en kort sammanfattning av månaden och även konkreta förslag på hur ni kan utveckla er digitala marknadsföring.

Läs mer om Bravissimo Rapport här.

Våra paket

Våra paket baseras på nedlagd arbetstid av våra strateger och tekniker, för att annonseringen ska prestera optimalt och generera goda resultat till er. Abonnemanget faktureras månadsvis och har en månads uppsägningstid. Annonskostnad tillkommer på alla paket och är en extern kostnad direkt till annonsplattformarna (Google, LinkedIn, Facebook och Instagram). Välkommen att kontakta oss för prisuppgift.

Kontaktpersoner

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster.

Christian Andersson

Kundansvarig / VD

0708 - 58 82 88
christian@bravissimo.se

Annette Hermansson

Kundansvarig

0733 - 52 20 22
annette@bravissimo.se

Peter Roslund

Kundansvarig

0708 - 24 21 91
peter@bravissimo.se
Bravissimo Agency - Maria Tell

Maria Tell

Kundansvarig

0709 - 70 16 66
maria.tell@bravissimo.se

Magnus Rosvall

Kundansvarig

0708 - 56 24 42
magnus@bravissimo.se
Bravissimo Agency - Staffan Andersson

Staffan Andersson

Kundansvarig / Styrelseordf.

0705 - 74 18 94
staffan@bravissimo.se

Kontakt

Vi skapar effektfull marknadsföring och digitala lösningar som ger resultat.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.