Bravissimo Creative

Bravissimo älskar färg, form och starka koncept! Vi drivs av när kreativa idéer och attraktiv design samspelar och resultatet blir enastående. Utifrån din verklighet tar vi fram slagkraftiga lösningar på effektiv marknadsföring som ger affärsnytta. Vi skapar kreativ kommunikation som syns, överraskar och berör.

Formstarka varumärken

Vi låter färg, form och kreativa idéer sätta riktlinjerna för ditt varumärkes identitet. Oavsett om det går ut på att informera, inspirera eller bara imponera. Med rätt layout, gränssnitt, grafisk formgivning och typografi presenterar vi dig för omvärlden. Vi arbetar med integrerad kommunikation och anpassar innehållet efter den plattform och kanal som ger önskad effekt.

Kreativitet som gör nytta

På Bravissimo fokuserar vi inte enbart på kreativa idéer. Först och främst utgår vi från det önskade resultatet. En kampanj får vara hur snygg som helst, utan effekt har den ändå inte gjort det den ska. För oss är kreativitet att i goda samarbeten utveckla smart, slagkraftig kommunikation som ger affärsnytta och resultat.

Kommunikation över gränserna

Dagens dynamiska medielandskap ställer höga krav på oss som byrå. Vi har ständigt blicken över kommunikationsvärlden för att i förväg kunna se vilka strategier, metoder och kanaler som passar bäst för att maximera effekten av din investering. Inte sällan är en gränslös mix av insatser nyckeln till att nå ut. I workshops och utbildningar delar vi också med oss av vår kunskap om hur kommunikation blir till resultat.

Bravissimo Creative

Varumärke och identitet

Ett starkt varumärke är en stark identitet – något som människor får en relation till. Vi tar fram idéer, koncept, varumärkesstrategier, kommunikationsplattformar och grafisk design som skapar en tydlig och attraktiv identitet, som dina målgrupper vill lära känna. Varumärkesbyggande är förstås en ständig process, men vi hjälper dig hitta rätt väg och följa den.

Trycksaker

I såväl grafisk utformning som val av papper är det detaljerna som gör helheten, och när du tar en trycksak i handen säger den mycket om avsändaren. Med många års erfarenhet av katalogproduktion, broschyrer, visitkort, roll-ups och mässkoncept hjälper vi dig att sätta din grafiska identitet på pränt. Vi ser till att känslan och intryck blir rätt, hela vägen från formgivning till färdig tryckproduktion.

Content marketing

För att utveckla relationer med nya och befintliga kunder behöver företag och organisationer skapa innehåll som attraherar. Content marketing innebär att med redaktionella metoder skapa innehåll som är relevant, intressant och engagerande.

Digitala trender och kommunikation förändras snabbt och vi på Bravissimo lägger mycket energi på att övervaka och analysera dem. Vi ser vilka strategier, metoder och kanaler som fungerar bäst för olika ändamål, och vet därför hur vi ska göra för att maximera din affärsnytta med bra innehåll. Vi tar hand om dina kampanjer från start till mål och producerar material som är tilltalande, professionellt paketerat och sedan serverat i en lättillgänglig kanal för målgruppen.

Utmärkelser

Creative
Guldäpplet, Kristianstads Kommun
Guldäpplet, Kristianstadsdagarna / Supportbolaget
Guldäpplet, Ballingslöv
Svenska Publishing-priset, Ballingslöv

Digital
CSS Design Awards – Special Kudos, Tinia.se
CSS Winner – Star Award, Tinia.se
CSS Winner – Star Award, Sienabystarka.se
CSS Winner – Star Award, Ahlbergbil.se
CSS Light – Featured of the day, Starka.se
CSS Winner – Website of the day Award, Domodesign.se
CSS Winner – Website of the day Award, Culinar.se
CSS Winner – Star Award, Wittra.se
CSS Winner – Website of the day Award, Attractionfilm.com
CSS Light – Featured of the day, Attractionfilm.com
CSS Design Awards – Best UI Design, Best UX Design, Best Innovation, Bravissimo.se
CSS Design Awards – Special Kudos, Bravissimo.se
CSS Winner – Website of the day Award, Bravissimo.se
CSS Light – Featured of the day, Bravissimo.se

Studio
Guldäpplet, Kristianstads Kommun

Utvalda uppdrag

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om Bravissimo Creative eller få en kostnadsfri offert?

Christian Andersson

Marknadsstrateg / Projektledare / VD

0708 - 58 82 88
christian@bravissimo.se

Oscar Wilhelmsson

Webbstrateg / Projektledare

0708 - 85 76 67
oscar@bravissimo.se

Peter Roslund

Marknadsstrateg / Projektledare

0708 - 24 21 91
peter@bravissimo.se

Våra kunders framgångar är vår framgång. Vi har nöjet att arbeta med både mindre och större företag inom en rad olika branscher. Här är några av dem.

Kom i form

Vi hjälper dig att hitta de bästa lösningarna för att ditt företag ska komma i form.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.