Bravissimo Studio

På Bravissimo skapar vi visuell kommunikation och intryck som består. Din verksamhet visas upp på det sätt den förtjänar och illustrerar dina fördelar. Med lång erfarenhet av fotografering, film, 3D-visualisering och bildretuschering producerar vi material för digitala kanaler, print, tv och bioduk.

Stärker din identitet

Ditt varumärke är värt för mycket för att inte visas upp från sin bästa sida. Du har produkterna, medarbetarna och kompetensen dina kunder behöver – vi hjälper dig att kommunicera det. Med film och fotomaterial från oss förmedlar du rätt känsla i trycksaker, på din hemsida och via sociala medier. Vi fotar och filmar i egen studio eller med portabel utrustning beroende på vad som passar bäst.

Leadsannonsering

Bra material, bra resultat

Kärnan i alla våra produktioner är densamma, innehåll som skapar resultat. Utifrån den filosofin arbetar vi sedan i effektiva produktionsprocesser tills vi når det vi vet fungerar. Vi låter våra specialister fokusera på det de är bäst på, eftersom varje del på av materialet påverkar det som sedan blir din kommunikation. Och bra material, det ger bra resultat.

Smidigt och enkelt

Vi vet vikten av smidiga processer. Du som kund ska kunna fokusera på det du är bra på. Förutom själva genomförandet med fotografering och filmande, hjälper vi därför också till med planering och samordning av ditt projekt. Vi är med dig från idé till färdig produktion.

Bravissimo Studio

Fotografering

Bra bilder ger ett seriöst, personligt intryck av din verksamhet och förmedlar vad du står för. Vi har lång erfarenhet av både fotografering och bildretuschering. Med rätt ljus, bra teknik och en kreativ fotograf blir resultatet skillnaden.

Med en portabel studio kan vi på ett enkelt sätt genomföra personal-, event- och produktfotograferingar där det passar er bäst. I all fotografering fokuserar vi på att du ska få bilder som stärker företagets identitet, och som visar vilka ni är på ett sätt som väcker intresse.

3D-visualisering

Starka - City Stormix

3D visar alla goda sidor av produkter, processer, arkitektur och annan information. På Bravissimo producerar vi professionella 3D-bilder och animationer som visualiserar dina produkter eller visioner, och gör dem nästan verkliga.

Vi jobbar gärna heltäckande från idé till färdig visualisering men kan även komma in i olika faser i ett pågående projekt. Vi arbetar utifrån alla typer av underlag: skisser, ritningar, fotografier till olika typer av CAD-filer i 2D eller 3D. Vi är lyhörda för dina behov och resurser och tar fram ett material som passar just för dig och ditt projekt.

Bildretuschering

Den perfekta bilden är oftast inte perfekt utan retuschering. Retusch ger det lilla extra, eller kanske det som krävs när omständigheterna inte tillät den perfekta bilden. Det mesta går att lösa i efterhand, och vi har lång erfarenhet av digital bildbehandling med allt ifrån att korrigera färger, justera skärpa, färga om, ta bort eller lägga till objekt i bilder. Med van hand tar vi fram den bild du behöver.

Film och animering

En bild säger mer än 1000 ord, och film är tusentals bilder. Film gör det enkelt att förklara vad du erbjuder, och för dina kunder att förstå nyttan. Rörlig bild har omedelbar genomslagskraft och underlättar snabba beslut.

På Bravissimo skapar vi film och animering som engagerar i digitala kanaler, TV och på bioduken. Med hög kompetens inom 3D-produktion gör vi även animerade filmer som med fördel används för att beskriva en process, förklara hur en produkt fungerar eller som ett snyggt intro på din hemsida. Vi skapar en intressant rörlig story som väcker den uppmärksamhet som ditt företag förtjänar.

Utvalda uppdrag

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster.

Christian Andersson

Marknadsstrateg / Projektledare / VD

0708 - 58 82 88
christian@bravissimo.se

Peter Roslund

Marknadsstrateg / Projektledare

0708 - 24 21 91
peter@bravissimo.se

Våra kunder befinner sig i olika branscher och har olika behov. Vad de har gemensamt är att de vill stärka sin position på marknaden och nå långsiktiga resultat. Här är några av dem.

Kontakt

Vi skapar kommunikation och digitala lösningar som gör skillnad.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.