Filmproduktion - Bravissimo Agency

Reklamfilm och reklamfoto

Digital marknadsföring domineras av film och foto. Den som bäst presenterar sitt erbjudande på ett engagerande sätt vinner målgruppens intresse. Reklamfilm- och foto hjälper ert företag att kommunicera ert erbjudande och presentera er produkt eller tjänst på ett kraftfullt och engagerande sätt. Vårt team av filmskapare och fotografer hjälper er att producera reklamfilmer och reklamfoto som blir flaggskeppet i era reklamkampanjer. Genom att kombinera vår kreativitet och expertis, både inom innehållsproduktion och digital marknadsföring, ser vi till att producera bra material som får era kampanjer att sticka ut och nå sina mål.

Professionell produktion

Ni får bara en chans att göra ett första intryck och det har ni i ca 3-5 sekunder innan de scrollar vidare. Värdet av tydlig och engagerande visuell kommunikation i bild, film och ljud, är avgörande för er reklamkampanjs framgång. Vårt produktionsteam av filmskapare och fotografer har omfattande erfarenhet av att producera reklamfilm och reklamfoto för digital marknadsföring. Vi kombinerar kreativitet med strategi och teknisk kompetens för att skapa slagkraftigt visuellt innehåll som inte bara fångar publikens uppmärksamhet utan också driver resultat för ert varumärke.

Smidig process

Vi förstår att produktion av reklamfilm och reklamfoto kan verka överväldigande. Därför erbjuder vi en smidig och heltäckande produktionsprocess som tar hand om alla detaljer åt er. Oavsett om ni vill vara med och delta i varje steg eller ge oss fria händer att skapa, strävar vi efter att göra processen så enkel och smidig som möjligt för er. Från första idéstadiet till slutleverans hanterar vårt erfarna team varje steg i produktionsprocessen. Vi arbetar nära er för att förstå era önskemål och tar sedan hand om allt från planering till slutleverans.

Filmproduktion - Bravissimo Agency

Koncept och idé

Varje framgångsrik reklamfilm/reklamfoto-produktion börjar med en stark idé och ett välplanerat koncept relevant för ert varumärke. Genom att analysera och förstå er målgrupp, skapar vårt erfarna team ett koncept som inte bara kommunicerar ert budskap på ett effektivt sätt, utan också engagerar och driver handling hos tittaren. Från det initiala budskapet till det kreativa utförandet, vi är här för att skapa en unik och slagkraftig kampanj som uppfyller era mål.

Professionell innehållsproduktion

Vårt produktionsteam hanterar alla viktiga delar av film- och fotoproduktion för att säkerställa ett bra resultat. Med modern utrustning och teknisk skicklighet strävar vi efter att skapa högkvalitativa bilder och filmsekvenser i varje projekt. Från att hantera ljus och ljud till att noggrant bearbeta varje detalj i efterproduktionen. Genom att kombinera kreativt tänkande med teknisk kompetens levererar vi film- och fotomaterial som ger mätbara resultat i er marknadsföring.

Smidigt och enkelt

Att producera högkvalitativt innehåll ska inte vara komplicerat. Vi gör det svåra enkelt, även när det kommer till innehållsproduktion.

Oavsett om ni föredrar att vara delaktiga i varje steg eller att delegera allt till oss, är vår målsättning att göra produktionen så smidig som möjligt för er. Med vårt erfarna och koordinerade produktionsteam tar vi hand om hela processen åt er – från idé till slutleveransen. Vi tar hand om allt som behövs för att uppnå era mål med produktionen.

Marknadsför ert innehåll

Att skapa bra innehåll är bara halva striden – att få det att nå ut till er målgrupp och driva resultat på digitala kanaler är den andra halvan. Med vår digitala marknadsföringstjänst tar vi hand om hela processen även här. Med vårt team av digitala marknadsförare och strateger hjälper vi er att nå ut på digitala kanaler och marknadsföra ert innehåll till rätt målgrupp på rätt plattform.

Vårt erbjudande inom digital marknadsföring omfattar marknadsföring på Facebook, Instagram, LinkedIn och även Googles olika plattformar (sök, display, video, YouTube), samt alla andra aspekter som krävs såsom analys och SEO, samt hantering av era sociala medier. Läs mer om vårt erbjudande inom digital marknadsföring här.

Referensprojekt

Inga referensprojekt i dessa projekttyper / branscher kunde hittas.
Försök att filtrera med andra inställningar för fler resultat.

Kontaktpersoner

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster.

Christian Andersson

Kundansvarig / VD

0708 - 58 82 88
christian@bravissimo.se

Annette Hermansson

Kundansvarig

0733 - 52 20 22
annette@bravissimo.se

Peter Roslund

Kundansvarig

0708 - 24 21 91
peter@bravissimo.se
Bravissimo Agency - Maria Tell

Maria Tell

Kundansvarig

0709 - 70 16 66
maria.tell@bravissimo.se
Bravissimo Agency - Staffan Andersson

Staffan Andersson

Kundansvarig / Styrelseordf.

0705 - 74 18 94
staffan@bravissimo.se

Magnus Rosvall

Kundansvarig

0708 - 56 24 42
magnus@bravissimo.se

Kontakt

Vi skapar effektfull marknadsföring och digitala lösningar som ger resultat.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.