Bravissimo Audio

Vare sig du vill bygga varumärkeskännedom eller skapa konkreta säljresultat så är ljudmarknadsföring en effektiv kanal. Ljud är fantastiskt på många sätt. Det är emotionellt, träffar rakt in i hjärtat och stannar kvar i minnet. Bravissimo har nära samarbete med såväl radiostationer som podcast och ser till att du får den bästa lösningen för din verksamhet.

Reklamspotar i radio

Vi ser till att din verksamhet når ut på riktigt och hjälper dig med kraftfulla räckviddskampanjer - lokalt, regionalt och/eller nationellt. Med gedigen kunskap och erfarenhet i ljudlandskapet anpassar vi rätt ljud, med rätt innehåll, till rätt målgrupp.

Podcast

Podcast är ett intimt och relationsskapande medie och relationen mellan podcastkreatörer och lyssnarna är unik. Här kan du nå ut med ditt budskap i en miljö där lyssnarnas lojalitet till sin favoritpodd skapar hög trovärdighet och räckvidd i just den målgrupp du vill nå.

Brand Partnership

Vi hjälper dig med tätare samarbeten inom ljudinnehåll och upplägg och utgår alltid från dina behov och önskemål. Vi skapar lösningar som går hand i hand med vad du vill uppnå för effekt. Exempel på produkter som kan ingå i våra lösningar är Sponsorskap, redaktionellt samarbete i radio och/eller podcast, tävlingar och social media.

Programmatiskt

Fokuset på programmatic som köpsätt ökar och vi kan hjälpa dig med specifika, snabba och effektiva kampanjer. Kombinationen mellan strömmad radio, strömmad musik och podcasts är unik. Kontakta oss gärna för mer information.

Bravissimo Audio

Samarbeten - Radio och Podcast

Radio och podcast som media är kostnadseffektivt och de kreativa möjligheterna att skapa ljudannonsering är större än någonsin. Vi jobbar med kända stationer såsom Mix Megapol, NRJ, Rockklassiker, Retro FM, RadioPlay och Podplay. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Bravissimo Audio - Samarbeten radio och pod

Bravissimo

Bravissimo är en prisbelönt digitalbyrå i Skåne. Vi hjälper våra kunder igång, vidare och framåt – i stora som små projekt. Vi använder våra fyra hantverk – Digital, Studio, Creative och Audio – för att skapa effektfull marknadsföring och digitala lösningar som ger resultat. Vi är medlemmar i Sveriges Kommunikationsbyråer (Komm), auktoriserad reklamutgivare (ARU) och officiell Google Partner, med certifierade medarbetare inom både Google Ads och Google Analytics.
Se våra referensprojekt här.

Bravissimo Agency - Vi gör det svåra enkelt

Kontaktpersoner

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster.

Bravissimo Agency - Maria Tell

Maria Tell

Kundansvarig

0709 - 70 16 66
maria.tell@bravissimo.se

Annette Hermansson

Kundansvarig

0733 - 52 20 22
annette@bravissimo.se

Peter Roslund

Kundansvarig

0708 - 24 21 91
peter@bravissimo.se

Magnus Rosvall

Kundansvarig

0708 - 56 24 42
magnus@bravissimo.se

Christian Andersson

Kundansvarig / VD

0708 - 58 82 88
christian@bravissimo.se
Bravissimo Agency - Staffan Andersson

Staffan Andersson

Kundansvarig / Styrelseordf.

0705 - 74 18 94
staffan@bravissimo.se

Kontakt

Vi skapar effektfull marknadsföring och digitala lösningar som ger resultat.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.