Filmproduktion - Bravissimo Agency

Filmproduktion

Film är ett kraftfullt verktyg för digital marknadsföring som driver engagemang och resultat från era kanaler. Visualisera ert varumärke och berätta er historia med film. Vårt produktionsteam hjälper er med allt som krävs för framgångsrika filmproduktioner, alltifrån större reklamkampanjer till enklare innehåll för sociala medier.

Statistik, Mätning

Videomarknadsföring som driver resultat

Film är bevisat att vara det medie som bäst driver resultat och engagerar i digitala kanaler. Vissa studier visar att över 80% av all trafik online drivs av video och över 85% av användare är mer mottagliga för att komma ihåg ett varumärke om de har sett en film om det. Med vårt team av både filmskapare och digitala marknadsförare, hjälper vi er att sätta ihop en strategisk plan för hur ni lyckas med video i er digitala marknadsföring.

Visuellt varumärkesbyggande

Kommunikation med film i digitala kanaler ger ert varumärke möjlighet att presenteras på ett engagerande sätt för er målgrupp, inte minst genom varierande filmsekvenser med ett strategiskt urval av filmklipp, tempo, musik och energi, eller genom intervjuer där ni talar direkt till er målgrupp. Vi hjälper er producera filmer som strategiskt bygger ert varumärke och väcker målgruppens intresse.

Facebook Pixel

Strategisk storytelling

Vill man lyckas med film handlar det om så mycket mer än bara häftiga filmklipp redigerade till pampig musik. Det handlar om storytelling - konsten att berätta en historia. En bra story är nyckeln till att väcka målgruppens intresse och få dem att agera, oavsett om er film är 15 sekunder eller 15 minuter lång. Vi hjälper er att hitta och utveckla en story som är relevant för ert varumärke och framförallt er målgrupp.

Filmproduktion - Bravissimo Agency

Förproduktion

I filmproduktion är planering och förberedelse grundläggande för att säkerställa en smidig produktion och för att tydligt definiera projektets vision. Vi lägger därför stor vikt vid att genomföra en omfattande förproduktion och utveckla en strategisk plan som säkerställer att produktionen når era mål.

Vår förproduktion omfattar allt från initiala idéer och framtagning av koncept till manusskrivande och skapandet av storyboards/bildmanus som ger en visuell representation av filmen. Vi genomför även audition och bokning av statister, modeller och skådespelare. Vid större produktioner kan vårt arbete även omfatta location-scouting  och bokning av platser/lokaler utanför vår egen studio.

Närmare filminspelning tar vi fram ett detaljerat körschema som ser till att varje steg i produktionen genomförs smidigt och effektivt, vilket säkerställer att projektet når sina mål och håller leveransdatum.

Filminspelning

Vi erbjuder en smidig och heltäckande lösning för filminspelning. Med vårt dedikerade produktionsteam, moderna utrustning och omfattande erfarenhet av att producera högkvalitativa filmer, oavsett om det är för storskaliga produktioner eller enklare filmer för sociala medier, är vi redo att ta idé till verklighet.

Vid varje inspelning kan du förvänta dig ett erfaret produktionsteam och professionell utrustning som ljus, ljud, drönare, kameror med mera, för en smidig och professionell produktion från början till slut. Vi strävar alltid efter att göra filminspelningen så smidig som möjligt för er och anpassar därför vårt arbete efter hur mycket eller lite ni vill vara involverade i produktionen.

Postproduktion

Efter avslutad inspelning kör vi igång med postproduktionen, där vi sätter ihop det inspelade materialet till färdiga filmer som inte bara uppfyller sina syften utan också engagerar er målgrupp.

Vi tar hand om varje aspekt av processen för att säkerställa att ert budskap och filmens story kommuniceras på ett effektivt och engagerande sätt. Postproduktionen innefattar flera viktiga moment, inklusive videoredigering (klippning, urval av material, färgkorrigering, ljudmixning, grafik), undertextning och anpassning för olika sociala medieplattformar.

Inom postproduktionen intar storytelling en central roll i vårt arbete. Genom noggrant utvalda klipp och strategiska redigeringsbeslut skapar vi en sammanhängande berättelse som fångar tittarens intresse och förmedlar er story.

Reklamfilm- och foto

Marknadsför ert erbjudande, produkt eller tjänst på digitala kanaler med en reklamfilm och kampanjbilder. Med en kort och energisk reklamfilm hjälper vi er att fånga målgruppens uppmärksamhet och kommunicera ert budskap på ett engagerande sätt. Kombinerat med fotografering av kampanjbilder får ni ett omfattande material för en strategisk reklamkampanj i alla kanaler. Vi hjälper er genom hela processen, från idé och koncept till filminspelning och fotografering till postproduktion och bildbehandling. När väl film och foto är klart hjälper vi er gärna även med digital marknadsföring på sociala medier, YouTube och Google som ser till att er kampanj får den räckvidd och exponering som behövs för att ge resultat.

Läs mer om reklamfilm och reklamfoto här.

Varumärkesfilm- och foto

Berätta er varumärkeshistoria och presentera er verksamhet med varumärkesfilm- och foto. Perfekt för att stärka er marknadsföring, visa upp på mässor och öka er digitala närvaro. Vi tar hand om allt från idé och planering till filminspelning/fotografering och efterarbete för att skapa engagerande varumärkesfilmer och foton. Detta ger även en omfattande film- och bildbank för er kommunikation. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Läs mer om varumärkesfilm och varumärkesfoto här.

Film för sociala medier

På sociala medier är film bevisat att vara det mest effektiva sättet att kommunicera sitt budskap och driva engagemang hos sin målgrupp. Vi hjälper er producera filmer för sociala medier som är anpassade för era behov och målgrupp.

För de företag som kontinuerligt behöver nytt innehåll på sina sociala medier, erbjuder vi månadsabonnemang där vi regelbundet producerar och levererar nya filmer och foton för era sociala medier varje månad. Utöver filmproduktion kan vi också assistera med alla andra aspekter av er digitala marknadsföring.

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster.

Referensprojekt

Inga referensprojekt i dessa projekttyper / branscher kunde hittas.
Försök att filtrera med andra inställningar för fler resultat.

Kontaktpersoner

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster.

Christian Andersson

Kundansvarig / VD

0708 - 58 82 88
christian@bravissimo.se

Annette Hermansson

Kundansvarig

0733 - 52 20 22
annette@bravissimo.se

Peter Roslund

Kundansvarig

0708 - 24 21 91
peter@bravissimo.se
Bravissimo Agency - Maria Tell

Maria Tell

Kundansvarig

0709 - 70 16 66
maria.tell@bravissimo.se
Bravissimo Agency - Staffan Andersson

Staffan Andersson

Kundansvarig / Styrelseordf.

0705 - 74 18 94
staffan@bravissimo.se

Magnus Rosvall

Kundansvarig

0708 - 56 24 42
magnus@bravissimo.se

Kontakt

Vi skapar effektfull marknadsföring och digitala lösningar som ger resultat.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.