Professionell räckvidd med LinkedIn

LinkedIn är en plattform för yrkesprofessionella och beslutsfattare på företag. Med över 850 miljoner professionella användare är LinkedIn en plattform att räkna med. Vi hjälper er att dra nytta av LinkedIn i er marknadsföring. Med fokus på engagerande innehåll och träffsäker annonsering på LinkedIn genererar vi kvalificerade leads och ökad varumärkeskännedom hos en professionell målgrupp.

Marknadsföring på LinkedIn

Marknadsföring på LinkedIn är ett kraftfullt verktyg för er som vill nå yrkesverksamma och beslutsfattare. Med över 850 miljoner yrkesverksamma användare är LinkedIn en bra plattform för att öka varumärkeskännedom och skapa nya affärsmöjligheter.

Statistik, Mätning

Generera värdefulla leads

Vi hjälper er att lyckas med LinkedIn. Genom att kombinera strategiskt innehåll och målinriktad annonsering skapar vi mätbara resultat i er digitala marknadsföring. Med expertis inom både hantering av LinkedIn-annonsering och produktion av innehåll säkerställer vi att ert varumärke både genererar relevanta leads och ökad varumärkeskännedom.

Vår LinkedIn Expertis

Vårt team har lång och bred erfarenhet av B2B-marknadsföring på LinkedIn. Vi skapar engagerande inlägg som är skräddarsydda efter er målgrupp och genom noggrann inriktning av annonsering säkerställer vi att ert budskap når rätt personer vid rätt tidpunkt. Vår löpande analys och optimering säkerställer att era kampanjer presterar på topp och ger konkreta resultat, oavsett om det är trafik, leads, interaktioner eller varumärkeskännedom.

Content marketing på LinkedIn

Content marketing på LinkedIn är en kraftfull strategi för att bygga en stark och engagerad följarskara av yrkesverksamma samt för att nå ut till potentiella kunder och affärspartners. På LinkedIn är tonen mer affärsmässig och kunskapsorienterad, vilket kräver en unik strategi för att få bra resultat.

Vårt dedikerade team av kreatörer och strateger har en djup förståelse för LinkedIn och dess unika målgrupp. Vi skapar skräddarsytt innehåll som inte bara fångar uppmärksamheten utan också också bygger förtroende och engagemang för ert varumärke.

Genom att kombinera vår kunskap om LinkedIn med er expertis och branschinsikt, skapar vi innehåll som berör, utbildar och skapar lojalitet hos er målgrupp.

Låt oss hjälpa er att bygga ett starkare varumärke på LinkedIn genom strategisk content marketing.

Bravissimo Rapport

Bravissimo Rapport är vårt verktyg som hjälper er att enkelt förstå ert företags digitala närvaro. Rapportvyn samlar in och presenterar statistik och mätvärden från alla relevanta kanaler, inklusive Google Analytics 4, Google Search Console, Google Business Profile, Google Ads, Facebook, Instagram, Meta Ads och LinkedIn, på ett och samma ställe. Jämför resultatet från månad till månad eller föregående år i en enkel vy för att följa er utveckling, eller exportera enkelt ut en PDF till nästa ledningsmöte. Med vår månatliga mailrapport får ni snabbt insikt i hur det har gått med en kort sammanfattning av månaden och även konkreta förslag på hur ni kan utveckla er digitala marknadsföring.

Läs mer om Bravissimo Rapport här.

Våra LinkedIn paket

Våra paket baseras på nedlagd arbetstid av våra strateger och tekniker, för att annonseringen ska prestera optimalt och generera goda resultat till er. Abonnemanget faktureras månadsvis och har en månads uppsägningstid. Annonskostnad tillkommer på alla paket och är en extern kostnad direkt till annonsplattformen (LinkedIn). Välkommen att kontakta oss för prisuppgift.

Kontaktpersoner

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster.

Christian Andersson

Kundansvarig / VD

0708 - 58 82 88
christian@bravissimo.se

Annette Hermansson

Kundansvarig

0733 - 52 20 22
annette@bravissimo.se

Peter Roslund

Kundansvarig

0708 - 24 21 91
peter@bravissimo.se
Bravissimo Agency - Maria Tell

Maria Tell

Kundansvarig

0709 - 70 16 66
maria.tell@bravissimo.se

Magnus Rosvall

Kundansvarig

0708 - 56 24 42
magnus@bravissimo.se
Bravissimo Agency - Staffan Andersson

Staffan Andersson

Kundansvarig / Styrelseordf.

0705 - 74 18 94
staffan@bravissimo.se

Kontakt

Vi skapar effektfull marknadsföring och digitala lösningar som ger resultat.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.