Få koll på all statistik med Bravissimo Rapport

Trött på en massa olika rapporter, krångliga begrepp och statistik som är svår att förstå? Det var vi också, så vi gjorde det svåra enkelt med Bravissimo Rapport. Verktyget hjälper er att förstå er digitala närvaro och ger en samlad översikt av de viktigaste mätvärdena från samtliga kanaler. Dessutom i kombination med en månadsvis rapport på e-post med sammanfattning och rådgivning om er digitala marknadsföring.

Månadsvis rapport till er inbox

Håll koll på er digitala närvaro på ett smidigt sätt. Med vår månatliga mailrapport får ni en snabb och överskådlig sammanfattning skriven av våra digitala marknadsförare. Våra experter sammanfattar de viktigaste händelserna och förändringarna från all er statistik. Utöver en sammanfattning får ni i rapporten även personlig rådgivning och rekommendationer på hur ni kan utveckla er digitala marknadsföring, alltifrån strategier till konkreta åtgärder.

Statistik, Mätning

All data på ett ställe med Rapportvy

Bravissimo Rapportvy samlar all er data och statistik på ett ställe. Ni får en samlad rapportvy som presenterar data från alla era plattformar så som Google Analytics, Google Ads, Meta, LinkedIn, Google Search Console, Google Business Profile, m.m. Dessutom hjälper Rapportvy er att enkelt förstå de olika mätvärdena med pedagogiska förklaringar till alla mätvärden.

All statistik på ett ställe

Med Bravissimo Rapportvy har ni tillgång till statistik från alla era plattformar, inklusive Google Analytics 4, Google Ads, Instagram, Facebook, Meta Ads, LinkedIn, Google Search Console, Google Business Profile, och många fler. Vi har tagit bort den invecklade tekniska jargongen och presenterar istället all er data med enkla och tydliga förklaringar till alla mätvärden och grafer.

För att göra det ännu smidigare erbjuder vi även en sammanfattande mailrapport varje månad, skriven av våra experter. Denna rapport ger er snabb insikt i er digitala närvaro och inkluderar konkreta förslag på hur ni kan stärka er digitala marknadsföring ytterligare.

Enkelhet i fokus

Bravissimo Rapportvy är utformad med användarvänlighet i åtanke. Ni behöver inte vara webbanalytiker för att dra nytta av era digitala insikter. Plattformen är enkel att använda, och ni kan snabbt skrolla genom all information.

För att hjälpa er ännu mer använder vi visualisering för att göra data lättförståelig. Grafer och diagram ger er en snabb överblick över era resultat och hjälper er att identifiera trender och möjligheter. Ni ser även enkelt jämförelse mot föregående månad och föregående år.

Datakällor

 • Statistik från Google Analytics 4.
 • Statistik från Google Search Console.
 • Statistik från Google Business Profile.
 • Statistik från Meta (Facebook och Instagram).
 • Statistik från LinkedIn.
 • Många fler…

Funktioner

 • Diagram och grafer.
 • Anpassade mätvärden och index.
 • Samlad rapport för varje månad.
 • Jämförelser mot föregående månad och år.
 • Enkel export och utskrift av Rapportvy i PDF.

Google Partner

Bravissimo är officiell Google Partner och certifierade inom både Google Ads och Google Analytics. Det är ett bevis på att vi uppfyller Googles hårt ställda krav på att vara experter inom området och att leverera bästa möjliga resultat till dig som kund.

Google Partner - Bravissimo Agency

Våra paket för digital analys

Bravissimo Rapport hjälper er att enkelt förstå vad som händer i er digitala närvaro och visar statistik och resultat från både er hemsida, sociala medier och digitala marknadsföring på ett och samma ställe. Abonnemanget faktureras månadsvis och har en månads uppsägningstid. Välkommen att kontakta oss för prisuppgift.

Kontaktpersoner

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster.

Christian Andersson

Kundansvarig / VD

0708 - 58 82 88
christian@bravissimo.se

Annette Hermansson

Kundansvarig

0733 - 52 20 22
annette@bravissimo.se

Peter Roslund

Kundansvarig

0708 - 24 21 91
peter@bravissimo.se
Bravissimo Agency - Maria Tell

Maria Tell

Kundansvarig

0709 - 70 16 66
maria.tell@bravissimo.se

Magnus Rosvall

Kundansvarig

0708 - 56 24 42
magnus@bravissimo.se
Bravissimo Agency - Staffan Andersson

Staffan Andersson

Kundansvarig / Styrelseordf.

0705 - 74 18 94
staffan@bravissimo.se

Kontakt

Vi skapar effektfull marknadsföring och digitala lösningar som ger resultat.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.