Bravissimo Agency

Boosta ert företag med Facebook och Instagram

Boosta ert varumärkes närvaro på Meta (Facebook och Instagram) för att nå ut till er målgrupp, öka er varumärkeskännedom och driva konverteringar. Vårt dedikerade team av experter skapar strategier och innehåll som engagerar och konverterar. Dessutom utför vi noggranna analyser och kontinuerliga optimeringar av annonserna, vilket säkerställer att annonseringen presterar på topp.

Ett starkare varumärke på sociala medier

Med miljarder användare som interagerar dagligen, erbjuder Metas plattformar en unik möjlighet att bygga medvetenhet om ert varumärke. Dessutom har vi möjlighet att locka potentiella kunder och skapa en lojal följarskara. För att göra det på rätt sätt behöver ni en strategi som är lika unik som ert företag och skräddarsydd efter er målgrupp.

Engagerande innehåll och kreativa annonser

Utöver vanliga annonser specialiserar vi oss också på innehållsmarknadsföring. Genom att skapa engagerande innehåll får vi er målgrupp att interagera och bygga en starkare relation till ert varumärke.

Facebook Pixel

Annonsstrategier som levererar

Våra digitala marknadsförare har en djup förståelse för det dynamiska annonslandskapet och den komplexa kundresan. I kombination med våra resultatinriktade kontostrateger, brinner vi för att ta er annonsering till nästa nivå. Genom att finjustera varje aspekt av er kampanj, från målgruppsinriktning till annonsplacering, får vi Meta att arbeta för er. Till följd av att nå rätt människor vid rätt tidpunkt, genereras konkreta resultat sett till era affärsmål.

Vår Meta Ads Expertis

Digital marknadsföring är ett aktivt och löpande arbete som vi tar på allvar, och det är en kritisk del av vårt arbete för att säkerställa att era Meta Ads-annonser levererar som det är tänkt. Det handlar inte bara om att lansera kampanjer och hoppas på det bästa. Vi är dedikerade till att hålla en nära övervakning av prestationen, och när vi ser möjligheter för förbättring, tvekar vi inte att agera.

  • Noggrann övervakning: Vårt team övervakar kontinuerligt hur era annonser presterar. Vi analyserar kontinuerligt data och statistik för att se hur kampanjerna presterar.
  • Strategisk finjustering: Om vi identifierar områden där er kampanj kan förbättras eller om ny teknik lanseras, arbetar vi snabbt med att göra optimeringar. Det kan innebära att vi finjusterar målgruppsinriktningen, optimerar annonserna eller ändrar andra tekniska inställningar för hur annonseringen riktas rätt.
  • Datadrivna beslut: Varje steg vi tar grundar sig på data. Vi använder informationen från kampanjerna för att fatta beslut som ökar deras effektivitet och förmåga att generera resultat.
  • Sikta mot affärsnytta: Allt vi gör, från analys till optimering, har ett mål: att maximera den verkliga affärsnyttan som era Meta Ads-annonser ger. Vi är inte bara ute efter att få era annonser att synas eller genera en massa klick utan åtgärd, vi vill se till att de verkligen fungerar för ert företag och uppfyller mål som ger affärsnytta.

Content Marketing på Meta

Content marketing är ett kraftfullt verktyg för att stärka ert varumärke och bygga långvariga kundrelationer. Vi ser content marketing som mer än bara inlägg och annonser – det är möjligheten att skapa en unik varumärkesidentitet och påverka hur målgruppen ser på ert företag. Genom att kombinera vår djupgående kunskap om Meta med er branschinsikt, säkerställer vi att ert innehåll träffar rätt och skapar det engagemang ert varumärke förtjänar.

Vi tror på att gå bortom att bara fånga uppmärksamheten – vårt mål är att skapa innehåll som berör, utbildar, delas och bygger en trogen följarskara av engagerade kunder. När ni väljer oss, väljer ni en partner som brinner för att hjälpa ert varumärke att sticka ut från mängden på Facebook och Instagram. Låt oss hjälpa er att bygga ett starkare och mer minnesvärt varumärke online.

Boostade inlägg

När det handlar om att etablera ert varumärke på sociala medier, vet vi att organisk räckvidd oftast inte räcker till. Därför ger vi era inlägg en rejäl boost på Facebook och Instagram. Vi ser till att era inlägg når rätt målgrupp och får den uppmärksamhet och engagemang de förtjänar.

Precis som med våra Meta-annonser arbetar vi liknande när vi boostar era inlägg. Inlägget blir annonsen, och vi använder avancerad målgruppsinriktning, inklusive demografi, beteende, remarketing, och intressen, för att säkerställa att era inlägg når de mest relevanta personerna för att driva maximalt med engagemang och interaktioner.

Vårt mål är att öka ert engagemang, interaktioner, följare och räckvidd. Med kontinuerlig övervakning och optimering ser vi till att era boostade inlägg alltid presterar på topp och ger er maximal nytta från er annonsering.

Marknadsföring på sociala medier

Marknadsföring på sociala medier ger er möjligheten att nå ut till er målgrupp när de är som mest mottagliga. De har tid och scrollar redan genom flödet på Facebook eller Instagram, och er annons kan vara det som fångar deras uppmärksamhet. Vi har lång erfarenhet av framgångsrik marknadsföring på sociala medier, alltifrån en enkel kampanj till omfattande Content Marketing-strategi. Låt oss hjälpa er att få synlighet där det verkligen räknas.

Bravissimo Rapport

Bravissimo Rapport är vårt verktyg som hjälper er att enkelt förstå ert företags digitala närvaro. Rapportvyn samlar in och presenterar statistik och mätvärden från alla relevanta kanaler, inklusive Google Analytics 4, Google Search Console, Google Business Profile, Google Ads, Facebook, Instagram, Meta Ads och LinkedIn, på ett och samma ställe. Jämför resultatet från månad till månad eller föregående år i en enkel vy för att följa er utveckling, eller exportera enkelt ut en PDF till nästa ledningsmöte. Med vår månatliga mailrapport får ni snabbt insikt i hur det har gått med en kort sammanfattning av månaden och även konkreta förslag på hur ni kan utveckla er digitala marknadsföring.

Läs mer om Bravissimo Rapport här.

Våra Meta paket

Våra paket baseras på nedlagd arbetstid av våra strateger och tekniker, för att annonseringen ska prestera optimalt och generera goda resultat till er. Abonnemanget faktureras månadsvis och har en månads uppsägningstid. Annonskostnad tillkommer på alla paket och är en extern kostnad direkt till annonsplattformarna (Facebook och Instagram). Välkommen att kontakta oss för prisuppgift.

Kontaktpersoner

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster.

Christian Andersson

Kundansvarig / VD

0708 - 58 82 88
christian@bravissimo.se

Annette Hermansson

Kundansvarig

0733 - 52 20 22
annette@bravissimo.se

Peter Roslund

Kundansvarig

0708 - 24 21 91
peter@bravissimo.se
Bravissimo Agency - Maria Tell

Maria Tell

Kundansvarig

0709 - 70 16 66
maria.tell@bravissimo.se

Magnus Rosvall

Kundansvarig

0708 - 56 24 42
magnus@bravissimo.se
Bravissimo Agency - Staffan Andersson

Staffan Andersson

Kundansvarig / Styrelseordf.

0705 - 74 18 94
staffan@bravissimo.se

Kontakt

Vi skapar effektfull marknadsföring och digitala lösningar som ger resultat.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.