SEO On-Page

Ranka högre på Google och förbättra er webbplats synlighet. Genom löpande arbete med SEO On-Page, förbättrar vi er hemsidas position bland sökresultaten och gör den mer synlig. Vårt fokus är ni enklare ska kunna hittas på Google, och på så sätt attrahera mer trafik till er webbplats utan annonskostnader.

Vad är SEO och varför behöver ni det?

SEO innebär att er hemsida blir synligare och mer tillgänglig för människor som söker efter det ni erbjuder, främst på Google. Tänk er Google som vägen till ert företag - ju bättre vägskyltar ni har (högre ranking), desto fler människor kommer att hitta dit. Det är dessutom gratis trafik då ni inte betalar några annonskostnader. Istället ser vi till att Google och dess användare listar ut vilka söktermer er sida är relevant för. Genom detta skapar vi en högre indexering bland sökresultaten. Arbetet utför vi genom tekniska optimeringar av sidan, samt med optimering av innehållet på sidan.

Facebook Pixel

Hur förbättrar vi er rankning på Google?

Vår tjänst SEO On-Page är utformad för att löpande och långsiktigt arbeta med att höja er webbplats rankning på Google. Vår SEO-process omfattar diverse insatser, både tekniska och innehållsmässiga. I det tekniska arbetar vi bland annat med metadata, interna länkar och bildbeskrivningar, vilket säkerställer att er webbplats är tillgängliga på Googles radar. Innehållsmässigt skapar vi strategiskt innehåll kring relevanta söktermer för att attrahera er målgrupp och svara på deras (sök)frågor. SEO On-Page är ett löpande arbete, vilket innebär att vi håller er SEO aktuell och anpassar den efter ständigt föränderliga sökvanor.

SEO-anpassat innehåll

Grunden till en bra rankning är alltid innehållet på er webbplats, även om det tekniska är viktigt så är innehållet det som har mest betydelse för er webbplats rankning. Vi hjälper er att skapa, fylla ut och förbättra innehållet på er webbplats med SEO-strategiskt innehåll som får er webbplats att ranka högre i sök.

Vår process börjar med att identifiera de viktigaste söktermer för er verksamhet och målgrupp, och utifrån det arbetar vi med att skapa innehåll som är optimerat för dessa termer, inklusive sidrubriker, brödtext och interna-länkar. Vi ser till att innehållet på er webbplats inte bara är SEO-vänligt utan även informativt, engagerande och värdefullt för era besökare. Detta kan innebära att vi skapar nya sidor, blogginlägg, fyller ut FAQ, eller andra typer av innehåll på er webbplats.

För mer omfattande innehåll ger vi konsultation och rådgivning om vilka ämnen och format som kan vara mest gynnsamma för er webbplats.

Arbetet med att optimera och skapa innehåll är en värdefull investering för er webbplats SEO och rankning på Google. Det gör er webbplats mer synlig och relevant för sökmotorer och potentiella kunder, vilket ökar chansen att er webbplats rankar högt på Google och hittas när någon söker efter era produkter eller tjänster.

Teknisk sökmotoroptimering

Inom SEO-optimering är det inte bara innehållet som spelar en roll – de tekniska delarna är minst lika viktiga för att er webbplats ska ranka högt. I vårt löpande arbete med SEO optimerar vi de tekniska aspekterna som inte alltid syns för vanliga besökare, men som har en stor påverkan på er webbplats rankning i Google, då detta är information som sökmotorerna använder sig av när de granskar er hemsida.

Vi optimerar metadata, inklusive sidors metatitlar och metabeskrivningar, för att se till att er webbplats presenterar på bästa sätt för att bli omtyckt av sökmotorer samt att besökare enkelt ser i sökresultat vad sidorna handlar om. Vi ser även över interna länkar, vilket inte bara förbättrar användarupplevelsen utan också hjälper sökmotorer som Google att navigera på er webbplats mer effektivt. Andra tekniska SEO optimeringar vi gör är att ta hand om bildtexter och alt-attribut, vilket inte bara gör er webbplats mer tillgänglig för alla användare, utan också ger en extra dimension till er SEO-strategi då sökmotorerna enklare förstår innehållet på er webbplats.

Vårt arbete med sökoptimering (SEO On-Page) säkerställer att er webbplats är tekniskt redo att fånga Googles uppmärksamhet och ranka högre i sökresultat. Det är dessa tillsynes små men kraftfulla optimeringar som kan göra en stor skillnad i er webbplats synlighet och rankning i sökresultat på Google.

SEO eller Google Ads?

SEO (Sökmotoroptimering) och Google Ads är två kraftfulla verktyg inom digital marknadsföring. De har olika fördelar och användningsområden som kan komplettera varandra för att maximera er digitala synlighet.

Med SEO fokuserar vi på att optimera er webbplats för att ranka högt i de organiska sökresultaten på sökmotorer som Google. Det ger långsiktig synlighet och är kostnadseffektivt på sikt, då ni slipper annonskostnader för ranka högt. Istället kan annonseringen fokuseras på de söktermer med mer konkurrens, medans SEO hjälper att ranka organiskt på söktermer med mindre konkurrens.

Google Ads ger omedelbar och garanterad synlighet högst upp i sökresultat genom annonsering på Google. Ni kan rikta in er på en exakt målgrupp och mäta resultaten på ett mer detaljerat sätt.

Genom att kombinera både SEO och Google Ads kan ni dra nytta av deras unika fördelar. Vi erbjuder Google Ads-paket som inkluderar SEO som en del av strategin för att maximera er digitala synlighet och nå ut till rätt målgrupp.

Läs mer om vårt erbjudande i Google Ads här.

Bravissimo Rapport

Bravissimo Rapport är vårt verktyg som hjälper er att enkelt förstå ert företags digitala närvaro. Rapportvyn samlar in och presenterar statistik och mätvärden från alla relevanta kanaler, inklusive Google Analytics 4, Google Search Console, Google Business Profile, Google Ads, Facebook, Instagram, Meta Ads och LinkedIn, på ett och samma ställe. Jämför resultatet från månad till månad eller föregående år i en enkel vy för att följa er utveckling, eller exportera enkelt ut en PDF till nästa ledningsmöte. Med vår månatliga mailrapport får ni snabbt insikt i hur det har gått med en kort sammanfattning av månaden och även konkreta förslag på hur ni kan utveckla er digitala marknadsföring.

Läs mer om Bravissimo Rapport här.

Google Partner

Bravissimo är officiell Google Partner och certifierade inom både Google Ads och Google Analytics. Det är ett bevis på att vi uppfyller Googles hårt ställda krav på att vara experter inom området och att leverera bästa möjliga resultat till dig som kund.

Google Partner - Bravissimo Agency

Våra SEO paket - SEO On-Page

Våra paket baseras på nedlagd arbetstid av våra strateger och tekniker, för att SEO’n ska prestera optimalt och generera goda resultat till er. Abonnemanget faktureras månadsvis och har en månads uppsägningstid. Välkommen att kontakta oss för prisuppgift.

Kontaktpersoner

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster.

Christian Andersson

Kundansvarig / VD

0708 - 58 82 88
christian@bravissimo.se

Annette Hermansson

Kundansvarig

0733 - 52 20 22
annette@bravissimo.se

Peter Roslund

Kundansvarig

0708 - 24 21 91
peter@bravissimo.se
Bravissimo Agency - Maria Tell

Maria Tell

Kundansvarig

0709 - 70 16 66
maria.tell@bravissimo.se

Magnus Rosvall

Kundansvarig

0708 - 56 24 42
magnus@bravissimo.se
Bravissimo Agency - Staffan Andersson

Staffan Andersson

Kundansvarig / Styrelseordf.

0705 - 74 18 94
staffan@bravissimo.se

Kontakt

Vi skapar effektfull marknadsföring och digitala lösningar som ger resultat.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.