Foto

Förmedla rätt känsla genom professionella bilder till trycksaker, din hemsida eller sociala medier. På Bravissimo skapar vi bilder som ger ett seriöst intryck av ditt företag, oavsett bransch eller produkt. Vi har lång erfarenhet av fotografering och bildretuschering. Med rätt ljus, teknik och en kreativ fotograf skapar vi bilderna som din verksamhet förtjänar.

Bilder som gör skillnad

Med fokus på att skapa en positiv bild av din verksamhet och stärka din företagsidentitet, erbjuder vi fotografering för kommersiell användning. Tack vare vår portabla studio kan vi enkelt genomföra personal-, event- och produktfotograferingar där det passar dig bäst. Rätt bilder, i rätt miljö.

Vi vet vikten av smidiga processer, så att du som kund kan fokusera på det du är bra på. Därför hjälper vi till att planera, samordna och genomföra fotograferingen. Sedan levererar vi högupplösta bilder redo för trycksaker eller din hemsida. Allt med fria rättigheter, förstås.

Kundreferens

Eftersom alla kunder är unika är behoven olika. Vad vi på Bravissimo kan tillföra hör du kanske allra bäst från de som har erfarenhet av att arbeta med oss - våra kunder. Henrik Fröberg, VD på Kristianstad Arenabolag, berättar om samarbetet med Bravissimo.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om foto och bildretuschering eller få en kostnadsfri offert?

Christian Andersson

Marknadsstrateg, Projektledare, VD
0708-58 82 88 / christian@bravissimo.se

Oscar Wilhelmsson

Webbstrateg, Projektledare
0708-85 76 67 / oscar@bravissimo.se

Kom i form

Vi hjälper dig att hitta de bästa lösningarna för att ditt företag ska komma i form.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post: