Foto

Förmedla rätt känsla av din verksamhet genom professionella bilder till hemsidan, sociala medier eller trycksakerna. Bilder som ger ett seriöst och personligt intryck av din verksamhet, oavsett bransch eller produkt. Vi har lång och bred erfarenhet av fotografering och bildretuschering. Med rätt ljus, teknik och en kreativ fotograf blir resultatet skillnaden.

Bilder som gör skillnad

Vi vet att det är viktigt med smidiga processer, så att du som kund kan fokusera på det som du är bra på. Därför hjälper vi till att planera, samordna och genomföra fotograferingen. Vi levererar högupplösta bilder redo för hemsidan eller trycksakerna, med fria rättigheter.

Med en portabel studio kan vi på ett enkelt sätt genomföra personal-, event- och produktfotograferingar där det passar er bäst. Vi erbjuder fotografering för kommersiell användning med fokus på att skapa bilder som ger en positiv bild av er verksamhet och som stärker ert företags identitet.

foto-rightcol

Kundreferens

Eftersom alla kunder är unika är behoven olika. Vad vi på Bravissimo kan tillföra hör du kanske allra bäst från de som har erfarenhet av att arbeta med oss - våra kunder. Henrik Fröberg, VD på Kristianstad Arenabolag, berättar om samarbetet med Bravissimo.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om foto och bildretuschering eller få en kostnadsfri offert?

Christian Andersson

Verksamhetsansv. Kristianstad och Lund, Projektledare, Webbstrateg
0708-58 82 88 / christian@bravissimo.se

Oscar Wilhelmsson

Verksamhetsansv. Ronneby, Projektledare, Webbstrateg
0708-85 76 67 / oscar@bravissimo.se

Kom i form

Vi hjälper dig att hitta de bästa lösningarna för att ditt företag ska komma i form.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post: