Idé & Design

Tydligt, snyggt och relevant. När starka idéer och attraktiv design samspelar blir resultatet enastående. Vi hjälper dig med allt inom idé, koncept och grafisk produktion. Vi tar fram kreativa lösningar som förändrar, förverkligar och överraskar.

Vi skapar formstarka varumärken

Vi älskar färg, form och starka idéer! Vår nyfikenhet och vårt fokus på att hitta de rätta vägarna har hjälpt oss att utveckla formstarka varumärken. Att bygga ett starkt varumärke handlar alltid om att bygga starka relationer, och är en ständigt pågående process.

Prestigelöst och lyhört

Vi går alltid in i alla uppdrag med entusiasm, energi och lyhördhet. Vi lämnar all prestige vid dörren för att alla idéer ska få växa fritt och ta form. Idéer och koncept som kommer från Bravissimo är både starka och kreativa – en garanti för dig i skapandet av unika och spänstiga lösningar som ger effekt. Det är detaljerna som gör det lilla extra. Men det kräver också det lilla extra.

Bravissimo Kristianstad

Kundreferens

Eftersom alla kunder är unika är behoven olika. Vad vi på Bravissimo kan tillföra hör du kanske allra bäst från de som har erfarenhet av att arbeta med oss - våra kunder. Martin Ahlström, Marknadschef på Albert Bonniers förlag, berättar om samarbetet med Bravissimo.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om idé och design eller få en kostnadsfri offert?

Peter Roslund

Marknadsstrateg, Projektledare
0708-24 21 91 / peter@bravissimo.se

Christian Andersson

Marknadsstrateg, Projektledare, VD
0708-58 82 88 / christian@bravissimo.se

Kom i form

Vi hjälper dig att hitta de bästa lösningarna för att ditt företag ska komma i form.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post: