Bravissimo Agency

På gång

Nyfiken på oss och vad vi gör? Med vårt nyhetsbrev är du alltid uppdaterad. Anmäl dig här.

18 jun

Med en vår som vänt världen upp och ner blir inte heller sommaren densamma. I år är det hemester som gäller för de allra flesta. Tur i oturen är att det finns otroligt mycket fint att upptäcka på hemmaplan. Passa på att stötta dina lokala handlare i sommar, köp en massa smarrig glass och goda jordgubbar – det ska vi. Ha en skön sommar! Se vår animerade sommarhälsning här ›

Frida Lundin - Bravissimo
15 maj

Efter en lyckad LIA-praktik och avlagd examen är Frida Lundin tillbaka på Bravissimo, nu som anställd. Med driv, talang och härlig energi kommer hon att förstärka vårt team i sin roll som digital marknadsförare och webbanalytiker. Varmt välkommen, Frida!

Guldäpplet Marknadsföreningen NordostSkåne
31 mar

Mitt i all oro som viruspandemin för med sig är det svårt att bara köra på som vanligt. Men vi gör så gott vi kan för att hålla bollen i rullning. I stunder som den här gäller det att ta vara på de ljusglimtar som skymtar förbi. Tillsammans med vår kund C4 Shopping har vi nominerats till Guldäpplet 2020, priset som delas ut till det företag och byrå som står bakom det senaste årets bästa marknadsföringsinsats och som löser problem och utmaningar med hjälp av kreativ kommunikation. Även om vi och branschen i stort har mycket annat att tänka på just nu, så är vi förstås väldigt glada och tacksamma över utnämningen och det goda samarbetet med C4 Shopping. Se en del av det arbete vi gjort här.

Laddar fler

Kontakt

Vi skapar kommunikation och digitala lösningar som gör skillnad.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.

Bravissimo är Årets Byrå Sverige 2020

Bravissimo har högst Nöjd Kund-index i hela branschen med snittpoäng 9,4 av 10 och är ”Best practise” i Kunskap om varumärken, Administrativa rutiner, Utvärdering av samarbetet, Leveranssäkerhet, Affärsnytta och Effekt för pengarna.