Bravissimo Agency

På gång

Vill du få marknadsföringstips och nyheter direkt till din inkorg? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

24 Apr

Vår nyproducerade kampanjsida Säkradframtid.nu för Starka har belönats med fem utmärkelser från CSS Design Awards och CSS Winner. Här konkurrerar nya webbplatser från hela världen och bedöms utifrån design, innehåll, teknisk lösning och användarvänlighet. Med sajten tar Starka ställning i samhällsdebatten gällande det kraftigt eftersatta VA-system som Sverige vilar på. Besök sajten här: Säkradframtid.nu

Säkradframtid.nu mottog följande utmärkelser: Best Innovation, Best UI Design, Best UX Design och Special Kudos från CSS Design Awards samt Star of the day från CSS Winner.

Guldäpplet 2018 - Guldjubel
18 Apr

Tillsammans med Starka tilldelades vi priset Guldäpplet 2018 vid gårdagens näringslivsgala Guldjubel i Kristianstad. Priset delas ut för att uppmärksamma kreativa kommunikationsinsatser som löser företags problem och utmaningar. Så här löd motiveringen:

”Med en insikt om att det inte är bara är marknadsavdelningen som sköter marknadsföringen, inkluderades medarbetare i processen med målet att skapa en enhetlig bild som alla kan stå bakom. Den nya varumärkesplattformen är genomarbetad och känns ny och fräsch, samtidigt som den utgår från företagets kärnvärden. Hantverket är snyggt och visar hur en bra grafisk design kan lyfta den tyngsta av produkter…
… Resultaten man uppnår är imponerande – framför allt har den digitala satsningen gett resultat. Företaget har gått från att vara osynliga, till att vara en förebild i branschen.”

Vi på Bravissimo är förstås stolta, glada och tacksamma över att vårt arbete uppmärksammas. Särskilt kul är det att nå framgång tillsammans med en kund som Starka, ett företag som vågar tänka nytt och valt att gå först i ledet bland sina konkurrenter!

Laddar fler

Kom i form

Vi hjälper dig att hitta de bästa lösningarna för att ditt företag ska komma i form.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.