Bravissimo Agency

På gång

Nyfiken på oss och vad vi gör? Med vårt nyhetsbrev är du alltid uppdaterad. Anmäl dig här.

Bravissimo Education
17 feb

Nu lanserar vi vår egen kurs- och utbildningstjänst, Bravissimo Education. Inledningsvis släpper vi tre spännande kurser som hålls i våra lokaler på World Trade Center i Malmö. Läs mer om kurserna nedan.

17 april – Google Analytics Nybörjare
8 maj – Google Analytics Avancerad
29 maj – Annonsera på Facebook och Instagram Nybörjare

Kursledare är Niclas Lundgren, senior digital marknadsförare på Bravissimo. Han har lång erfarenhet av digital marknadsföring och har bland annat undervisat i ämnet på IHM Business School och Malmö Universitet. Fler givande kurser inom digital marknadsföring kommer att hållas framöver, då även på fler orter. Förutom kurser innefattar Bravissimo Education skräddarsydda företagsutbildningar, workshops och föreläsningar. Varmt välkommen!

Årets Byrå - Bästa arbetsgivare
3 feb

För några veckor sedan stod det klart att vi nominerats till Årets Byrå 2020. I dag tog vi emot den glädjande nyheten att vi också är nominerade till Bästa Arbetsgivare! Underlaget till nomineringen har varit en omfattande undersökning där medarbetare hos samtliga deltagande byråer besvarat djupgående frågeställningar kring allt från företagskultur och ledarskap till utvecklingsmöjligheter och trivsel. När de anställda fått säga sitt hamnar Bravissimo i topp bland de 57 byråer från hela landet som deltagit i undersökningen.

Vinnarna i Årets Byrå och Bästa Arbetsgivare presenteras den 20 februari på Berns i Stockholm.

Läs artikel från Resumé

Nominerade till Årets Byrå 2020
14 jan

Vi är stolta att för andra året i rad ha nominerats i den prestigefyllda branschstudien Årets Byrå. För oss är det en bekräftelse på att vi alltid strävar efter att hitta de bästa lösningarna för våra uppdragsgivare med fokus på goda och långsiktiga relationer. Årets Byrå baseras helt på kundnöjdhet och är en av de finaste utmärkelser en byrå kan få.

Årets Byrå arrangeras i år för 20:e gången och 142 byråer från hela Sverige deltar i 14 kategorier. Utvärderingen görs av byråernas största kunder och rankingen omfattar 15 kriterier, från kreativitet och strategisk kompetens till digital förmåga, proaktivitet och engagemang. Bravissimo är nominerade i kategorin Digital 7–25 MKR. Vinnarna i Årets Byrå presenteras den 20 februari under en prisutdelning på Berns i Stockholm.

Läs mer om Årets Byrå på www.aretsbyra.se

Laddar fler

Kontakt

Vi skapar kommunikation och digitala lösningar som gör skillnad.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.