Bravissimo Agency

På gång

Nyfiken på oss och vad vi gör? Med vårt nyhetsbrev är du alltid uppdaterad. Anmäl dig här.

13 dec

Precis som i tomtens verkstad är det full rulle på byrån nu innan jul. Vi gör som tomten, laddar upp med gröt och jobbar på ända fram till dopparedan.

Vi vill passa på att tacka för året som gått, och önska dig en riktigt god jul. Vi ser fram emot att koppla av tillsammans med våra nära och kära. Men så ser det inte ut för alla. I hem över hela landet kommer barn att fira jul med en klump i magen med vetskapen om att de snart ska återvända till skolan. En skola där utanförskap och mobbning är vardag. Därför gör vi vad vi kan och lägger årets julklappspengar på ett viktigt bidrag till antimobbningsorganisationen Friends.

Publishingpriset 2022
14 nov

Den 9 november var det prisutdelning av Svenska Publishingpriset 2022 på Berns i Stockholm. I tuff nationell konkurrens med många fina bidrag, tilldelades vi ett Silver tillsammans med Kockens i kategorin ”Sajter som marknadsför produkter och tjänster” och vårt bidrag för Åhus Seaside tilldelades ett Brons i kategorin ”Sajter som marknadsför besöksmål och evenemang” – fantastiskt roligt! Stort tack till Kockens och Åhus Seaside för gott samarbete.

Publishingpriset delas ut årligen för lovvärd redaktionell kommunikation och marknadskommunikation. Publishingpriset är genom sin breda bedömning och sitt omfattande tävlingsområde Sveriges mest heltäckande kommunikationstävling.

7 okt

I början av oktober flyttade vi vårt Kristianstad-kontor till Åhus och nu finns en fantastisk möjlighet att ta över och hyra våra moderna kontorsytor i Kristianstad. Lokalen är smidigt belägen precis vid E22, med bra parkeringsmöjligheter för både er och era kunder. Läs mer och se planritning här.

Laddar fler

Kontakt

Vi skapar kommunikation och digitala lösningar som gör skillnad.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.