Bravissimo Agency

På gång

Nyfiken på oss och vad vi gör? Med vårt nyhetsbrev är du alltid uppdaterad. Anmäl dig här.

Årets Byrå 2021 - Bravissimo
12 mar

Vi kom på prispallen – igen! För tredje året i rad har vi på Bravissimo Agency hamnat på pallplats i Årets Byrå Sverige. Ett bevis på att vi har några av landets mest nöjda kunder.

– Det känns jättekul att vi för tredje året i rad hamnar i toppen, något vi är oerhört tacksamma och ödmjuka inför. En bronsplats är ett starkt bevis på att det vi gör uppskattas av våra kunder och att de är nöjda med oss som partner, säger Christian Andersson, vd på Bravissimo.

Årets Byrå är Nordens största branschstudie i kommunikationsbranschen. I år deltog 69 byråer i 15 kategorier. I studien undersöks kundrelationer inom en rad olika områden och över 40 000 intervjuer ligger till grund för bedömningen. Bravissimo deltog i kategorin ”Digital 6–25 MKR”. Tillsammans med sju andra nominerade byråer från olika delar av landet bedömdes vi utifrån 14 kriterier som berör allt från kreativitet och strategisk kompetens till digital förmåga, proaktivitet och engagemang.

Förra året vann Bravissimo Årets Byrå och firade storslaget på den traditionsenliga galan på Berns i Stockholm. I år hölls galan digitalt men trots minskade möjligheter till firande var glädjen över pallplatsen stor hos byrån.

– Priset baseras helt på kundnöjdhet vilket gör det till en fantastisk fin utmärkelse. Jag är otroligt stolt och glad över alla medarbetare och kunder som gjort detta möjligt, säger Christian.

Årets Byrå startades år 2000 av Regi och är idag den största branschstudien inom kommunikationsområdet där man utvärderar samarbeten mellan byråer och deras kunder. Branschstudien stöds av Sveriges Kommunikationsbyråer, Sveriges Annonsörer, Sveriges Mediebyråer, Sveriges Marknadsförbund, Sveriges Kommunikatörer, Swedish Content Agencies samt Sponsring och Eventsverige (SES).

Se vår animerade tackhälsning här ›

Nominerade till Årets Byrå 2021 - Bravissimo
1 feb

Stolta och oerhört tacksamma över 2020 års förstaplats i kategorin ”Digitalbyrå” kan vi med glädje nu även berätta att vi nominerats till 2021 års upplaga av Årets Byrå Sverige. Årets Byrå baseras helt på kundnöjdhet och är en av de finaste utmärkelser en byrå kan få. Stort tack till alla våra kunder för fina samarbeten!

Årets Byrå arrangeras i år för 21:e gången och byråer från hela Sverige deltar. Utvärderingen görs av byråernas största kunder och rankingen omfattar 15 kriterier, från kreativitet och strategisk kompetens till digital förmåga, proaktivitet och engagemang. Vinnarna i Årets Byrå presenteras på ett digitalt event den 11 mars. Läs mer om Årets Byrå på www.aretsbyra.se

Laddar fler

Kontakt

Vi skapar kommunikation och digitala lösningar som gör skillnad.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.

Bravissimo är Årets Byrå Sverige 2020

Bravissimo har högst Nöjd Kund-index i hela branschen med snittpoäng 9,4 av 10 och är ”Best practise” i Kunskap om varumärken, Administrativa rutiner, Utvärdering av samarbetet, Leveranssäkerhet, Affärsnytta och Effekt för pengarna.