Bravissimo Agency

På gång

Nyfiken på oss och vad vi gör? Med vårt nyhetsbrev är du alltid uppdaterad. Anmäl dig här.

Bravissimo Agency - Länets Företagare Skåne
13 jun

Att driva företag innebär många utmaningar, men det är också en otroligt utvecklande och inspirerande resa. Sedan byrån grundades 1989 har vi ständigt strävat efter att utvecklas – både som byrå och som företag. Varje hinder längs vägen har varit en möjlighet att lära oss och förbättra oss.

Det gör oss oerhört glada och stolta att vi nu uppmärksammas för vårt företagande genom utmärkelsen ”Länets Företagare Skåne 2023” från Sveriges Företag tillsammans med Bolagsinspektionen – som granskar och hyllar Sveriges starkaste företag.

Vi vill rikta ett innerligt tack till våra fantastiska kunder, samarbetspartners och medarbetare som har varit vid vår sida och stöttat oss genom alla dessa år. Vi ser fram emot att fortsätta resan tillsammans med er.

Bravissimo Agency - Award of Excellence
23 maj

Vi är stolta och hedrade över att våra kunders webbplatser utnämnts till några av de bästa i världen.

Den nionde internationella Web Excellence Awards-tävlingen satte rekord genom att ta emot över 1 350 bidrag från 29 länder över hela världen, inklusive 38 amerikanska delstater och länder som Australien, Kanada, Tyskland, Storbritannien, Indien, Turkiet, Nederländerna, Iran, Sverige med flera.

Web Excellence Awards (WE-Awards) lanserades för att driva framåtanda på webben och sätta en hög standard för kreativa, tekniska och professionella projekt och webbplatser. Branschledare står bakom Web Excellence Awards, och uppdraget är att hedra, erkänna och premiera innovation och kreativitet genom att tilldela Award of Excellence till de projekt som utmärker sig som de bästa i världen.

Projekten som mottagit utmärkelsen Award of Excellence
Åhus Seaside – I kategorin: Website / Hotel & Lodging
Mårtensson Mäklare – I kategorin: Website / Real Estate
Ideas – I kategorin: Website / Interior Design

Bravissimo Agency Åhus
17 apr

Efterfrågan för våra digitala tjänster ökar och nu växlar vi upp och söker en SEO, SMM & SEM-specialist till vårt digitala team i Åhus / Kristianstad. Är det du eller kanske någon du känner?
Tjänsten är nu tillsatt.

Laddar fler

Kontakt

Vi skapar effektfull marknadsföring och digitala lösningar som ger resultat.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.