3 maj 2024

Välkommen våren och nya spännande samarbeten

Våren är äntligen här och med den välkomnar vi nya och spännande projekt och samarbeten. Från förstklassiga golfbanor till bostadsutveckling, profilkläder, festival, kyl-, frys- och luftkonditioneringssystem och tekniska hubbar.

Kristianstad Golfklubb & Destination

Kristianstads Golfklubb & Destination, belägen i Åhus, är prisbelönt som Sveriges bästa golfbana och erbjuder en 36-hålsanläggning. Förutom golfen, kan besökare njuta av padel, konferenser, mat och boende på plats. Klubben är också en utbildningshub för greenkeepers från Europa genom sitt samarbete med FEGGA.

Trädgården Festival

Den 23-24 augusti förvandlas Kristianstads Tivolipark till den ultimata festivalplatsen under Trädgården Festival. Besökare kan se fram emot två dagar fyllda med fantastiska uppträdanden av både svenska favoriter och internationella stjärnor.

Göingehem

Göingehem är ett bostadsbolag som har cirka 1300 hyresrätter fördelade på sex byar och ägs av Östra Göinge kommun. I centrala Broby bygger Göingehem just nu 33 nya och vackra hem fördelade på två trevåningshus.

LL:s Kylteknik

LL:s Kylteknik är en ledande aktör inom installation och service av kyl-, frys- och luftkonditioneringssystem. Med fokus på Skåne och Blekinge erbjuder företaget skräddarsydda lösningar för både offentliga och privata sektorer.

Peneton

Peneton specialiserar sig på profilkläder, reklamprodukter och företagspresenter med snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser. Peneton har specialiserat sig på att erbjuda anpassade profilartiklar med tryck, ofta med en leveranstid på bara 24 timmar.

Hetch

I hjärtat av Helsingborg hittar vi Hetch, en dynamisk hub som driver startups och företag mot exponentiell tillväxt. Genom att erbjuda rätt verktyg, ett starkt community, faciliteter och inspirerande evenemang, har Hetch en central roll i regionens tekniska framsteg.

Bravissimo Agency

Kontakt

Vi skapar effektfull marknadsföring och digitala lösningar som ger resultat.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.