Bravissimo Agency

21 augusti 2023

Vi satsar framåt med Audio, ny styrelseordförande och förstärkt team

Med många nya kunder och en ökad efterfrågan på våra tjänster satsar vi framåt. Vi vill fortsätta att leverera marknadsföring och digitala lösningar i framkant, som genererar resultat åt våra kunder. Därför är vi glada över att presentera det senaste tillskottet till vårt tjänsteutbud – Bravissimo Audio.

Bravissimo Audio är en spännande nyhet som kompletterar vårt erbjudande som fullservicebyrå med digitalt fokus. Ljud är fantastiskt på många sätt. Det är emotionellt, träffar rakt in i hjärtat och stannar kvar i minnet. Genom nära samarbeten med ledande radiostationer och framstående podcast-plattformar skapar vi skräddarsydda annonslösningar som passar just din verksamhet. Läs mer om Bravissimo Audio här.

Vi förstärker samtidigt vårt team

Staffan Andersson, med en gedigen erfarenhet av strategiskt ledarskap och affärsutveckling, intar rollen som vår styrelseordförande. Staffan kommer även att arbeta som kundansvarig projektledare.

Som kundansvarig projektledare och ansvarig för Bravissimo Audio välkomnar vi Maria Tell. Hennes passion och kunskap för digital marknadsföring och ljudets möjligheter kommer att ge liv åt många framgångsrika kampanjer.

Vi välkomnar också Lisa Lindeman som specialist inom SEO och digital marknadsföring samt Amanda Höijer som webbutvecklare.

Nyfiken på att veta mer?

Välkommen att kontakta oss för mer information.

Bravissimo Agency

Bravissimo Agency

Kontakt

Vi skapar effektfull marknadsföring och digitala lösningar som ger resultat.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.