Bravissimo Agency - På gång

På gång

Nyfiken på oss och vad vi gör? Med vårt nyhetsbrev är du alltid uppdaterad. Anmäl dig här.

Årets Byrå Sverige 2022 - Bravissimo Agency
20 dec

Nu håller vi tummar och tår – vi har nämligen blivit nominerade i Årets Byrå Sverige 2022! 2020 stod vi glada och stolta när vi fick ta emot första pris i kategorin ”Digitalbyrå” och i år är vi nominerade i samma kategori. Wow! Vi känner en sådan otrolig glädje och tacksamhet över att vi tagit oss hit där vi är idag – något som inte varit möjligt utan våra fantastiska kunder och engagerade medarbetare. STORT tack till er!

Årets Byrå arrangeras i år för 22:e gången och byråer från hela Sverige deltar. Utvärderingen görs av byråernas största kunder och rankingen omfattar 14 kriterier, från kreativitet och strategisk kompetens till digital förmåga, proaktivitet och engagemang. Vinnarna i Årets Byrå presenteras på ett event den 9 mars på Berns i Stockholm. Läs mer om Årets Byrå på www.aretsbyra.se

23 jun

Vi på Bravissimo önskar dig en glad midsommar och en riktigt härlig sommar. Njut av salta bad, svalkande glassar, långa sommarkvällar tillsammans med vänner och familj och allt annat kul som hör sommaren till.

14 apr

Säg hej till Agnete, vår nya praktikant. Agnete studerar Digital Content Design på Medieinstitutet och kommer spendera tio veckor här hos oss. Det blir tio lärorika veckor där hon får känna på hur det är att arbeta hands on med grafisk design, ljudproduktion, annonsarbete och massa annat – men också tio veckor där vi får äran att inspireras och lära oss av Agnete.

Laddar fler

Kontakt

Vi skapar kommunikation och digitala lösningar som gör skillnad.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.