Bravissimo Agency - På gång

På gång

Nyfiken på oss och vad vi gör? Med vårt nyhetsbrev är du alltid uppdaterad. Anmäl dig här.

Applikation - Knauf Danogips
14 aug

Knauf Danogips producerar bland annat stora volymer av gipsskivor. Varje dag passerar lastbilar fabriken i Åhus för lossning och lastning. En viktig del i logistikprocessen är att chaufförerna delges instruktioner kring säkerhet och arbetsgång vid besöket hos Knauf. Tidigare lät man chauffören läsa igenom en broschyr med villkor som sedan signerades för hand innan nödvändiga dokument gavs ut. Men med förare från olika länder och inte sällan med begränsade språkkunskaper fanns en risk att informationen missuppfattades eller förbisågs. Knauf Danogips ville kunna säkerställa att alla chaufförer verkligen tagit till sig informationen. Vi fick i uppdrag att hitta en lösning.

Utmaningen kändes till en början klurig. Hur säkerställer vi att exempelvis en stressad chaufför som enbart talar ryska faktiskt tar till sig av instruktionerna? Vi behövde ta fram något som övervinner språkbarriärer men utan att ta alltför mycket tid från chaufförerna… Kan man göra något så viktigt som säkerhet till något enkelt?

Lösningen var att digitalisera hela processen. Vi skapade en användarvänlig applikation med språkversioner på svenska, engelska, tyska, polska och ryska. Det första chauffören möts av vid ankomst till fabriken idag är en stor pekskärm. I några få, enkla steg kan chauffören läsa om säkerheten och arbetsgången på sitt modersmål. För att kunna få sina dokument utskrivna måste chauffören ha läst och godkänt samtliga steg i applikationen.

Resultatet har blivit att både chaufförer och Knauf Danogips själva upplever att det administrativa arbetet har blivit avsevärt mycket mer effektivt. Och kanske det viktigaste av allt, fabriken i Åhus har blivit en säkrare plats.

14 apr

Säg hej till Agnete, vår nya praktikant. Agnete studerar Digital Content Design på Medieinstitutet och kommer spendera tio veckor här hos oss. Det blir tio lärorika veckor där hon får känna på hur det är att arbeta hands on med grafisk design, ljudproduktion, annonsarbete och massa annat – men också tio veckor där vi får äran att inspireras och lära oss av Agnete.

Branschvinnare 2022 och UC Nordiskt Tillväxtföretag 2021 - Bravissimo Agency
29 mar

Vi har fått utmärkelserna Branschvinnare 2022 och UC Nordiskt Tillväxtföretag 2021. Endast 3 % av företagen i vår bransch har tilldelats utmärkelsen Branschvinnare och endast 5 % av Sveriges bolag har tilldelats utmärkelsen UC Nordiskt Tillväxtföretag. Vi är otroligt stolta över detta och riktar ett stort tack till våra medarbetare, kunder och samarbetspartners!

En Branschvinnare är på toppen av sin bransch och har överträffat den egna branschens genomsnittliga utveckling i både omsättning och resultat. Att vara ett UC Nordiskt Tillväxtföretag innebär att vi har påvisat att vi växer och utvecklas snabbt och kraftigt. Företaget måste uppnå vissa kriterier utifrån Enento Groups tillväxtmodell, som bland annat omfattas av omsättning de senaste två åren, tillväxt, soliditet och antal anställda.

Vi är så stolta över dessa utmärkelser och ser det som lite extra glöd att tuffa vidare på – ännu kraftigare.
Nu är vi taggade för vad som väntar oss 2022!

Laddar fler

Kontakt

Vi skapar kommunikation och digitala lösningar som gör skillnad.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.