Bravissimo Agency

På gång

Nyfiken på oss och vad vi gör? Med vårt nyhetsbrev är du alltid uppdaterad. Anmäl dig här.

18 jan

Nytt år innebär nya spännande uppdrag. Vi kickar igång 2021 med nya uppdragsgivare inom verksamheter som hotell, glasmästeri, stormarknad, teknik, pressgjutning och bemanning. Vi ser fram emot en spännande resa tillsammans och säger varmt välkomna till GRAM Hotels, Ryds Glas, EKO:-, Nolato, Blekinge Pressgjuteri och Wikan Personal.

Nominerade till Årets Byrå 2021 - Bravissimo
1 feb

Stolta och oerhört tacksamma över 2020 års förstaplats i kategorin ”Digitalbyrå” kan vi med glädje nu även berätta att vi nominerats till 2021 års upplaga av Årets Byrå Sverige. Årets Byrå baseras helt på kundnöjdhet och är en av de finaste utmärkelser en byrå kan få. Stort tack till alla våra kunder för fina samarbeten!

Årets Byrå arrangeras i år för 21:e gången och byråer från hela Sverige deltar. Utvärderingen görs av byråernas största kunder och rankingen omfattar 15 kriterier, från kreativitet och strategisk kompetens till digital förmåga, proaktivitet och engagemang. Vinnarna i Årets Byrå presenteras på ett digitalt event den 11 mars. Läs mer om Årets Byrå på www.aretsbyra.se

Klara Carlsson - Bravissimo
8 jan

Vi är glada över att få inleda året med att presentera vår nya kollega Klara Carlsson. I rollen som copywriter och content manager kommer hon att hjälpa våra kunder med att planera, implementera och förfina den digitala närvaron. Klara kommer senast från jobb på inhouseavdelning och har innan dess arbetat på både tidning och byrå. Läs mer om Klara här.

Laddar fler

Kontakt

Vi skapar kommunikation och digitala lösningar som gör skillnad.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.

Bravissimo är Årets Byrå Sverige 2020

Bravissimo har högst Nöjd Kund-index i hela branschen med snittpoäng 9,4 av 10 och är ”Best practise” i Kunskap om varumärken, Administrativa rutiner, Utvärdering av samarbetet, Leveranssäkerhet, Affärsnytta och Effekt för pengarna.