Bravissimo Agency

På gång

Nyfiken på oss och vad vi gör? Med vårt nyhetsbrev är du alltid uppdaterad. Anmäl dig här.

18 jun

Med en vår som vänt världen upp och ner blir inte heller sommaren densamma. I år är det hemester som gäller för de allra flesta. Tur i oturen är att det finns otroligt mycket fint att upptäcka på hemmaplan. Passa på att stötta dina lokala handlare i sommar, köp en massa smarrig glass och goda jordgubbar – det ska vi. Ha en skön sommar! Se vår animerade sommarhälsning här ›

18 jan

Nytt år innebär nya spännande uppdrag. Vi kickar igång 2021 med nya uppdragsgivare inom verksamheter som hotell, glasmästeri, stormarknad, teknik, pressgjutning och bemanning. Vi ser fram emot en spännande resa tillsammans och säger varmt välkomna till GRAM Hotels, Ryds Glas, EKO:-, Nolato, Blekinge Pressgjuteri och Wikan Personal.

Klara Carlsson - Bravissimo
8 jan

Vi är glada över att få inleda året med att presentera vår nya kollega Klara Carlsson. I rollen som copywriter och content manager kommer hon att hjälpa våra kunder med att planera, implementera och förfina den digitala närvaron. Klara kommer senast från jobb på inhouseavdelning och har innan dess arbetat på både tidning och byrå. Läs mer om Klara här.

Laddar fler

Kontakt

Vi skapar kommunikation och digitala lösningar som gör skillnad.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.

Bravissimo är Årets Byrå Sverige 2020

Bravissimo har högst Nöjd Kund-index i hela branschen med snittpoäng 9,4 av 10 och är ”Best practise” i Kunskap om varumärken, Administrativa rutiner, Utvärdering av samarbetet, Leveranssäkerhet, Affärsnytta och Effekt för pengarna.