Bravissimo Agency

På gång

Nyfiken på oss och vad vi gör? Med vårt nyhetsbrev är du alltid uppdaterad. Anmäl dig här.

Publishingpriset 2022
14 nov

Den 9 november var det prisutdelning av Svenska Publishingpriset 2022 på Berns i Stockholm. I tuff nationell konkurrens med många fina bidrag, tilldelades vi ett Silver tillsammans med Kockens i kategorin ”Sajter som marknadsför produkter och tjänster” och vårt bidrag för Åhus Seaside tilldelades ett Brons i kategorin ”Sajter som marknadsför besöksmål och evenemang” – fantastiskt roligt! Stort tack till Kockens och Åhus Seaside för gott samarbete.

Publishingpriset delas ut årligen för lovvärd redaktionell kommunikation och marknadskommunikation. Publishingpriset är genom sin breda bedömning och sitt omfattande tävlingsområde Sveriges mest heltäckande kommunikationstävling.

20 mar

Annette är en erfaren och mångsidig projektledare inom kommunikation och marknadsföring. Hon har en bakgrund inom olika branscher, stora och små företag, analogt och digitalt. Annette tillför härlig energi och står för ordning och reda i varje uppdrag. Vi ställde några snabba frågor för att du ska få lära känna henne bättre.

Annette om sin roll som kundansvarig projektledare
– Jag är ofta den förlängda armen till interna marknadsavdelningar och utifrån kreativa möten skapar jag planen så våra kunder når ut, växer och får resultat. Att få ta del av olika branscher och variationen i min roll är fantastisk.

Varför Bravissimo
– Bravissimo står för det jag själv tycker är viktigt; kompetens, energi och god kundservice. Vi är ett bra team med gedigna kompetenser och erfarenheter och vi kompletterar varandra otroligt väl. Vi skrattar mycket och uppmuntrar varandra och det ger såklart en härlig arbetsmiljö.

Utanför jobbet
– Nybliven padelspelare. Jag är lite senare än alla andra att anamma den trenden men jag gillar sporten. Tycker om upplevelser och självklart att umgås med familj och vänner, helst med god mat och dryck. Livet är definitivt till för att njutas!

Kontakta Annette
annette@bravissimo.se | 0733 – 52 20 22

13 dec

Precis som i tomtens verkstad är det full rulle på byrån nu innan jul. Vi gör som tomten, laddar upp med gröt och jobbar på ända fram till dopparedan.

Vi vill passa på att tacka för året som gått, och önska dig en riktigt god jul. Vi ser fram emot att koppla av tillsammans med våra nära och kära. Men så ser det inte ut för alla. I hem över hela landet kommer barn att fira jul med en klump i magen med vetskapen om att de snart ska återvända till skolan. En skola där utanförskap och mobbning är vardag. Därför gör vi vad vi kan och lägger årets julklappspengar på ett viktigt bidrag till antimobbningsorganisationen Friends.

Laddar fler

Kontakt

Vi skapar kommunikation och digitala lösningar som gör skillnad.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.