På gång

25 Okt 2017

Bravissimo öppnar kontor i Malmö

Vi går mot nya spännande utmaningar och flyttar nuvarande verksamhet i Lund till centrala Malmö. Flytten är ett steg i vår ambition att vara där det händer, med hög tillgänglighet för våra kunder i området. Från den 7 november hittar du oss i det gamla Sockerhuset på Fersens väg 9. Kom gärna förbi på en kopp kaffe!

23 Okt 2017

Spreading the word

Under hösten gästspelar Bravissimos Niclas Lundgren som ansvarig lärare för kursen ”Testning & Rapportering” på programmet Digital marketing and sales vid IHM Business School i Malmö. Syftet med kursen är att studenterna ska få en ökad förståelse för vikten av rapportering och visualisering av digital data utifrån ett användarperspektiv. Därtill har de fått lära sig mer om grunderna i A/B-testning och konverteringsoptimering. Niclas arbetar till vardags som senior digital marknadsförare på Bravissimo. Vi är glada över att fler får ta del av hans breda kunnande och pedagogiska arbetssätt. Bravissimo, Niclas!

16 Okt 2017

GDPR – företagare, har du koll?

Läs vårt senaste nyhetsbrev här ›

9 Okt 2017

Bravissimo vinner ny upphandling

Vi är stolta och glada över att ha vunnit upphandlingen om fullservice-produktion för flera skånska kommuner och organisationer. De kommande två åren kommer vi att hjälpa kommunerna Kristianstad, Bromölla, Hässleholm, Osby och Östra Göinge med kreativa lösningar, digital närvaro, effektiv kommunikation och allt däremellan. Dessutom ingår även Skåne Nordost och Krinova Science Park i upphandlingen, två spännande organisationer som genomsyras av innovation och tillväxt – kul, tycker vi!

5 Okt 2017

Välkommen till Bravissimo, Lina Rosell

Den här veckan har vi fått tillökning på byrån! Lina Rosell studerar Onlinemarknadsföring, en YH-utbildning vid Medieinstitutet i Malmö. De tio kommande veckorna kommer hon att göra sin LIA-praktik hos oss. Lina har en bakgrund som ingenjör och marknadsförare, och specialiserar sig nu inom digital marknadsföring. Hos Bravissimo lär hon sig allt som är värt att veta om webbanalys, AdWords, Analytics och sociala medier. Vi önskar Lina varmt välkommen och ser fram emot att ha henne hos oss!

2 Okt 2017

Nya uppdrag

Efter en fantastisk start på hösten passar vi på att hälsa Fastex, Waypoint och Movomech varmt välkomna till Bravissimo!

Kom i form

Vi hjälper dig att hitta de bästa lösningarna för att ditt företag ska komma i form.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post: