20 mars 2023

Möt Annette – en av Bravissimos kundansvariga projektledare

Annette är en erfaren och mångsidig projektledare inom kommunikation och marknadsföring. Hon har en bakgrund inom olika branscher, stora och små företag, analogt och digitalt. Annette tillför härlig energi och står för ordning och reda i varje uppdrag. Vi ställde några snabba frågor för att du ska få lära känna henne bättre.

Annette om sin roll som kundansvarig projektledare

– Jag är ofta den förlängda armen till interna marknadsavdelningar och utifrån kreativa möten skapar jag planen så våra kunder når ut, växer och får resultat. Att få ta del av olika branscher och variationen i min roll är fantastisk.

Varför Bravissimo

– Bravissimo står för det jag själv tycker är viktigt; kompetens, energi och god kundservice. Vi är ett bra team med gedigna kompetenser och erfarenheter och vi kompletterar varandra otroligt väl. Vi skrattar mycket och uppmuntrar varandra och det ger såklart en härlig arbetsmiljö.

Utanför jobbet

– Nybliven padelspelare. Jag är lite senare än alla andra att anamma den trenden men jag gillar sporten. Tycker om upplevelser och självklart att umgås med familj och vänner, helst med god mat och dryck. Livet är definitivt till för att njutas!

Kontakta Annette

annette@bravissimo.se | 0733 – 52 20 22

Bravissimo Agency - Annette Hermansson

Bravissimo Agency

Kontakt

Vi skapar effektfull marknadsföring och digitala lösningar som ger resultat.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.