Bravissimo Agency

På gång

Nyfiken på oss och vad vi gör? Med vårt nyhetsbrev är du alltid uppdaterad. Anmäl dig här.

7 okt

I början av oktober flyttade vi vårt Kristianstad-kontor till Åhus och nu finns en fantastisk möjlighet att ta över och hyra våra moderna kontorsytor i Kristianstad. Lokalen är smidigt belägen precis vid E22, med bra parkeringsmöjligheter för både er och era kunder. Läs mer och se planritning här.

Publishingpriset 2022
14 nov

Den 9 november var det prisutdelning av Svenska Publishingpriset 2022 på Berns i Stockholm. I tuff nationell konkurrens med många fina bidrag, tilldelades vi ett Silver tillsammans med Kockens i kategorin ”Sajter som marknadsför produkter och tjänster” och vårt bidrag för Åhus Seaside tilldelades ett Brons i kategorin ”Sajter som marknadsför besöksmål och evenemang” – fantastiskt roligt! Stort tack till Kockens och Åhus Seaside för gott samarbete.

Publishingpriset delas ut årligen för lovvärd redaktionell kommunikation och marknadskommunikation. Publishingpriset är genom sin breda bedömning och sitt omfattande tävlingsområde Sveriges mest heltäckande kommunikationstävling.

Publishingpriset 2020 - Bravissimo
1 sep

Vi har blivit nominerade i Svenska Publishingpriset 2022 – en jurybedömd tävling som sedan 1990 utsett Sveriges bästa kommunikation inom print, film och webb. Vi är otroligt glada och tacksamma över att vara nominerade tillsammans med våra fantastiska kunder Åhus Seaside och Kockens. 2021 tilldelades vi Guld tillsammans med vår kund Clausen & Lovén samt 2020 tillsammans med vår kund Bosumhus. Prisutdelningen sker på Berns i Stockholm den 9 november.

Nomineringar Svenska Publishingpriset 2022
ahusseaside.com på uppdrag av Åhus Seaside i kategorin ”Sajter som marknadsför besöksmål och evenemang”.
kockens.se på uppdrag av Kockens i kategorin ”Sajter som marknadsför produkter och tjänster”.

Laddar fler

Kontakt

Vi skapar kommunikation och digitala lösningar som gör skillnad.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.