LB-Hus hemsida - Bravissimo
Bravissimo Digital

LB-Hus

LB-Hus är en av landets ledande husleverantörer av nyckelfärdiga småhus. Vi fick i uppdrag att ta fram en ny hemsida till företaget. Hemsidan består av inspiration kring husmodeller och projekthus samt funktioner för att beställa katalog och boka tid för visning.

Besök hemsidan
LB-Hus hemsida - Bravissimo
LB-Hus hemsida - Bravissimo
LB-Hus hemsida - Bravissimo

LB-Hus

”Redan efter första mötet kände vi att vi kunde ge Bravissimo fullt förtroende kring att leverera en bra lösning till oss. Deras professionalism, kompetens och engagemang resulterade i en sajt med fokus på kundresan och användarvänlighet, allt förpackat i modern och inspirerande design. Vi är imponerade över drivet och mycket nöjda med samarbetet!”

Utmärkelser

Hemsidan har mottagit utmärkelserna ”Best UI, UX, Innovation och Special Kudos” från CSS Design Awards. Här tävlar nya webbplatser från hela världen och bedöms utifrån design, innehåll, teknisk lösning och användarvänlighet.

LB-Hus hemsida - Bravissimo

Fler uppdrag

Kontakt

Vi skapar kommunikation och digitala lösningar som gör skillnad.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.

Bravissimo är Årets Byrå Sverige 2020

Bravissimo har högst Nöjd Kund-index i hela branschen med snittpoäng 9,4 av 10 och är ”Best practise” i Kunskap om varumärken, Administrativa rutiner, Utvärdering av samarbetet, Leveranssäkerhet, Affärsnytta och Effekt för pengarna.