Bravissimo Agency

På gång

Nyfiken på oss och vad vi gör? Med vårt nyhetsbrev är du alltid uppdaterad. Anmäl dig här.

Nominerade till Årets Byrå 2020
14 Jan

Vi är stolta att för andra året i rad ha nominerats i den prestigefyllda branschstudien Årets Byrå. För oss är det en bekräftelse på att vi alltid strävar efter att hitta de bästa lösningarna för våra uppdragsgivare med fokus på goda och långsiktiga relationer. Årets Byrå baseras helt på kundnöjdhet och är en av de finaste utmärkelser en byrå kan få.

Årets Byrå arrangeras i år för 20:e gången och 142 byråer från hela Sverige deltar i 14 kategorier. Utvärderingen görs av byråernas största kunder och rankingen omfattar 15 kriterier, från kreativitet och strategisk kompetens till digital förmåga, proaktivitet och engagemang. Bravissimo är nominerade i kategorin Digital 7–25 MKR. Vinnarna i Årets Byrå presenteras den 20 februari under en prisutdelning på Berns i Stockholm.

Läs mer om Årets Byrå på www.aretsbyra.se

13 Dec

Vi på Bravissimo önskar dig en riktigt härlig julhelg, med massor av mys med dina nära och kära. Även i år väljer vi att lägga vår julklappspeng på ett viktigt bidrag till antimobbningsorganisationen Friends. Ta hand om varandra, och ha en god jul. Se vår animerade julhälsning här ›

20 Nov

Det är branschorganisationen Sveriges Tidskrifter i samarbete med RAM (Research and Analysis of Media) som utser Årets mest effektiva tidskriftsannons. Under 2019 var det vår kund Kockens som tillsammans med oss på Bravissimo lyckades bäst. Vi är förstås stolta över att ha fått bidra till framgången. Särskild roligt är det att vi inte enbart levererar kommunikation som står ut, utan också skapar effekt och resultat. Vi ser nu fram emot fler lyckosamma insatser ihop med Kockens. Läs mer här.

I årets urval ingick 1 006 annonser från drygt 60 olika tidskriftstitlar. Antalet intervjuer/svar uppgick till drygt 293 000. Varje annons fick en effektpoäng baserad på RAM:s effektindex (engagemang + agera).

Laddar fler

Kontakt

Vi skapar kommunikation och digitala lösningar som gör skillnad.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.