Bravissimo Agency

På gång

Nyfiken på oss och vad vi gör? Med vårt nyhetsbrev är du alltid uppdaterad. Anmäl dig här.

Frida Lundin - Bravissimo
1 Okt

Frida Lundin studerar till webbanalytiker vid Medieinstitutet i Malmö och har valt allt förlägga sin praktik hos oss på Bravissimo, det är vi glada för. Här kommer hon att lära sig mer om analys, digitala medier och allt annat en webbanalytiker behöver kunna. Frida kommer att vara hos oss i tio veckor.

13 Dec

Vi på Bravissimo önskar dig en riktigt härlig julhelg, med massor av mys med dina nära och kära. Även i år väljer vi att lägga vår julklappspeng på ett viktigt bidrag till antimobbningsorganisationen Friends. Ta hand om varandra, och ha en god jul. Se vår animerade julhälsning här ›

20 Nov

Det är branschorganisationen Sveriges Tidskrifter i samarbete med RAM (Research and Analysis of Media) som utser Årets mest effektiva tidskriftsannons. Under 2019 var det vår kund Kockens som tillsammans med oss på Bravissimo lyckades bäst. Vi är förstås stolta över att ha fått bidra till framgången. Särskild roligt är det att vi inte enbart levererar kommunikation som står ut, utan också skapar effekt och resultat. Vi ser nu fram emot fler lyckosamma insatser ihop med Kockens. Läs mer här.

I årets urval ingick 1 006 annonser från drygt 60 olika tidskriftstitlar. Antalet intervjuer/svar uppgick till drygt 293 000. Varje annons fick en effektpoäng baserad på RAM:s effektindex (engagemang + agera).

Laddar fler

Kontakt

Vi skapar kommunikation och digitala lösningar som gör skillnad.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.