Bravissimo Agency

På gång

Vill du få marknadsföringstips och nyheter direkt till din inkorg? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Årets Byrå 2019 - Bravissimo Agency
11 Jan

Glada, stolta och väldigt tacksamma kan vi nu meddela att Bravissimo nominerats i den prestigefyllda branschtävlingen Årets Byrå 2019! Titeln Årets Byrå är en av de finaste utmärkelserna en byrå kan få då den baseras helt och hållet på kundnöjdhet.

Årets Byrå arrangeras i år för 19:e gången och 151 byråer från hela Sverige deltar i 15 kategorier. Utvärderingen görs av byråernas största kunder och rankingen omfattar 15 kriterier, från kreativitet och strategisk kompetens till digital förmåga, proaktivitet och engagemang. Bravissimo är nominerade i kategorin ”Reklambyrå 7-15 MKR”. Vinnarna i de olika kategorierna presenteras under prisutdelningen på Mûnchenbryggeriet i Stockholm den 21 februari.

Läs mer om Årets Byrå på www.aretsbyra.se
Läs artikel från Lokaltidningen

Guldäpplet 2019 - Bravissimo Agency
11 Apr

Tillsammans med vår kund Åhus Beach tilldelades vi priset Guldäpplet 2019 vid näringslivsgalan Guldjubel, nordöstra Skåne. Vinnarmotiveringen löd: ”Marknadsföringskampanjer ska lyfta företag och produkter. I detta fall förstärker man inte bara produkten, utan utvecklar produkten till en upplevelse! Kärleken till sporten, gemenskap och glädje genomsyrar kampanjen som framhävs med hjälp av ett modernt och tilltalande formspråk. Resultatet man uppnår imponerar; man lyckas locka fler besökare till hemsida och sociala medier men ännu viktigare; till eventet och bygden! Åhus Beach har gått från att vara något för ett fåtal initierade till något alla känner sig välkomna till.”

Guldäpplet delas ut årligen till den marknadsföringsinsats som på ett föredömligt sätt löst ett företags problem och utmaningar genom god kommunikation. Vi på Bravissimo är stolta och tacksamma över att ha fått ta emot priset två år i rad. Ett stort tack till Åhus Beach för ett gott samarbete! Vi passar också på att gratulera vår kund Kristianstad Arena som tog emot priset Årets Magnet.

Laddar fler

Kontakt

Vi skapar kommunikation och digitala lösningar som gör skillnad.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.