Bravissimo Agency

På gång

Vill du få marknadsföringstips och nyheter direkt till din inkorg? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Årets Byrå 2019 - Bravissimo Agency
11 Jan

Glada, stolta och väldigt tacksamma kan vi nu meddela att Bravissimo nominerats i den prestigefyllda branschtävlingen Årets Byrå 2019! Titeln Årets Byrå är en av de finaste utmärkelserna en byrå kan få då den baseras helt och hållet på kundnöjdhet.

Årets Byrå arrangeras i år för 19:e gången och 151 byråer från hela Sverige deltar i 15 kategorier. Utvärderingen görs av byråernas största kunder och rankingen omfattar 15 kriterier, från kreativitet och strategisk kompetens till digital förmåga, proaktivitet och engagemang. Bravissimo är nominerade i kategorin ”Reklambyrå 7-15 MKR”. Vinnarna i de olika kategorierna presenteras under prisutdelningen på Mûnchenbryggeriet i Stockholm den 21 februari.

Läs mer om Årets Byrå på www.aretsbyra.se
Läs artikel från Lokaltidningen

Årets Byrå 2019
22 Feb

Vi kan stolt meddela att vi kom på tredje plats i Årets Byrå 2019. Under gårdagens prisutdelning på Münchenbryggeriet i Stockholm tilldelades vi priset i kategorin ”Reklambyrå 7–15 MKR”. I hård konkurrens med 13 andra nominerade byråer från hela Sverige bedömdes vi utifrån 15 kriterier, allt från kreativitet och strategisk kompetens till digital förmåga, proaktivitet och engagemang.

Årets Byrå är en branschundersökning som mäter kundnöjdhet
Vi är otroligt stolta över att ha fått denna placering och vill tacka våra fantastiska kunder för spännande, utmanande och givande samarbeten.

Fredrika Lindsjö - Bravissimo
24 Jan

Fredrika Lindsjö kommer närmast från Flying Tiger Copenhagens svenska huvudkontor, där hon med framgång ansvarat för företagets PR och kommunikation. I rollen som varumärkesstrateg och projektledare på Bravissimo kommer hon att vara en viktig kugge i vårt arbete med att skapa slagkraftig kommunikation och goda resultat för våra kunder. Vi är stolta över att få hälsa Fredrika varmt välkommen!

”Jag ser fram emot att komma igång i arbetet tillsammans med Bravissimo, en kreativ arbetsmiljö med härliga kollegor. Det blir en rolig och spännande start på året, både tillsammans med Bravissimo och för att lära känna våra kunder och hjälpa dem att välja rätt vägar för sina varumärken.”

Laddar fler

Kontakt

Vi skapar kommunikation och digitala lösningar som gör skillnad.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.