Bravissimo Agency

På gång

Vill du få marknadsföringstips och nyheter direkt till din inkorg? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

17 Dec

Vi önskar dig en magiskt skimrande jul. Ät gott, sov ut och njut av att vara tillsammans med dina nära. Det ska vi. Som tidigare år lägger vi våra julklappspengar på ett viktigt bidrag till antimobbningsorganisationen Friends. Tyvärr finns det alltför många barn som firar jul med en klump i magen, med vetskapen om att de snart ska återvända till skolan. En skola där utanförskap och mobbning är vardag. Ta hand om varandra, och ha en god jul!

5 Jun

Vår nyproducerade hemsida till T-Kartor har belönats med sju utmärkelser från Awwwards, CSS Design Awards och CSS Winner. I dessa tävlingar konkurrerar nya webbplatser från hela världen och bedöms utifrån design, innehåll, teknisk lösning och användarvänlighet. Besök hemsidan här t-kartor.com

T-Kartor.com mottog följande utmärkelser: Mobile Excellence Award och Honorable Mention från Awwwards i samarbete med Google, Best Innovation, Best UI Design, Best UX Design och Special Kudos från CSS Design Awards samt Star of the day från CSS Winner.

Laddar fler

Kontakt

Vi skapar kommunikation och digitala lösningar som gör skillnad.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.