Bravissimo Agency

På gång

Vill du få marknadsföringstips och nyheter direkt till din inkorg? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

17 Dec

Vi önskar dig en magiskt skimrande jul. Ät gott, sov ut och njut av att vara tillsammans med dina nära. Det ska vi. Som tidigare år lägger vi våra julklappspengar på ett viktigt bidrag till antimobbningsorganisationen Friends. Tyvärr finns det alltför många barn som firar jul med en klump i magen, med vetskapen om att de snart ska återvända till skolan. En skola där utanförskap och mobbning är vardag. Ta hand om varandra, och ha en god jul!

Årets Byrå 2019
22 Feb

Vi kan stolt meddela att vi kom på tredje plats i Årets Byrå 2019. Under gårdagens prisutdelning på Münchenbryggeriet i Stockholm tilldelades vi priset i kategorin ”Reklambyrå 7–15 MKR”. I hård konkurrens med 13 andra nominerade byråer från hela Sverige bedömdes vi utifrån 15 kriterier, allt från kreativitet och strategisk kompetens till digital förmåga, proaktivitet och engagemang.

Årets Byrå är en branschundersökning som mäter kundnöjdhet
Vi är otroligt stolta över att ha fått denna placering och vill tacka våra fantastiska kunder för spännande, utmanande och givande samarbeten.

Fredrika Lindsjö - Bravissimo
24 Jan

Fredrika Lindsjö kommer närmast från Flying Tiger Copenhagens svenska huvudkontor, där hon med framgång ansvarat för företagets PR och kommunikation. I rollen som varumärkesstrateg och projektledare på Bravissimo kommer hon att vara en viktig kugge i vårt arbete med att skapa slagkraftig kommunikation och goda resultat för våra kunder. Vi är stolta över att få hälsa Fredrika varmt välkommen!

”Jag ser fram emot att komma igång i arbetet tillsammans med Bravissimo, en kreativ arbetsmiljö med härliga kollegor. Det blir en rolig och spännande start på året, både tillsammans med Bravissimo och för att lära känna våra kunder och hjälpa dem att välja rätt vägar för sina varumärken.”

Laddar fler

Kontakt

Vi skapar kommunikation och digitala lösningar som gör skillnad.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.