Bravissimo Agency

På gång

Nyfiken på oss och vad vi gör? Med vårt nyhetsbrev är du alltid uppdaterad. Anmäl dig här.

Bravissimo är Årets Byrå Sverige 2020
21 feb

Vi kan med glädje meddela att vi utsetts till Årets Byrå 2020 vid prisutdelningen på Berns i Stockholm. Utnämningen är ett bevis på att vi på Bravissimo har landets mest nöjda kunder.

– Wow, det här var häftigt. Vi är oerhört stolta, tacksamma och ödmjuka inför denna fantastiska utmärkelse. Vi vill rikta ett stort tack till våra kunder och medarbetare, säger Christian Andersson, vd på Bravissimo.

Årets Byrå är Nordens största branschstudie i kommunikationsbranschen. I år deltog 141 byråer i 14 kategorier. Närmare 2 300 enskilda bedömningar från marknadschefer och kommunikationsköpare har fått säga sitt. Bravissimo deltog i kategorin ”Digital 7–25 MKR”. Tillsammans med åtta andra nominerade byråer från olika delar av landet bedömdes vi utifrån 14 kriterier som berör allt från kreativitet och strategisk kompetens till digital förmåga, proaktivitet och engagemang.

Bravissimo hade högst Nöjd Kund-index i hela branschen med snittpoängen 9,4 av 10. Vi var ”Best practise” i 6 av 14 kategorier: Kunskap om varumärken, Administrativa rutiner, Utvärdering av samarbetet, Leveranssäkerhet, Affärsnytta och Effekt för pengarna.

– Årets Byrå baseras helt på kundnöjdhet och är en av de finaste utmärkelser en byrå kan få. Det känns stort! fortsätter Christian.

Nytt för i år var kategorin ”Årets Byrå – Bästa Arbetsgivare 2020”. 57 byråer deltog i undersökningen där medarbetare besvarat på djupgående frågeställningar kring allt från företagskultur och ledarskap till utvecklingsmöjligheter och trivsel. Bravissimo kom på en delad andraplats.

– Vi tror på att sätta medarbetaren i fokus. Genom nöjda medarbetare når vi också nöjda kunder och framgångsrika projekt. Prestigelöshet och ödmjukhet är ledorden genom hela verksamheten, som skapar en trivsam arbetsplats både för våra kunder och medarbetare.

Årets Byrå startades år 2000 av Regi och är idag den största branschstudien inom kommunikationsområdet där man utvärderar samarbeten mellan byråer och deras kunder. Branschstudien stöds av Sveriges Kommunikationsbyråer, Sveriges Annonsörer, Sveriges Mediebyråer, Sveriges Marknadsförbund, Sveriges Kommunikatörer, Swedish Content Agencies samt Sponsring och Eventsverige (SES).

Bravissimo Education
17 feb

Nu lanserar vi vår egen kurs- och utbildningstjänst, Bravissimo Education. Inledningsvis släpper vi tre spännande kurser som hålls i våra lokaler på World Trade Center i Malmö. Läs mer om kurserna nedan.

17 april – Google Analytics Nybörjare
8 maj – Google Analytics Avancerad
29 maj – Annonsera på Facebook och Instagram Nybörjare

Kursledare är Niclas Lundgren, senior digital marknadsförare på Bravissimo. Han har lång erfarenhet av digital marknadsföring och har bland annat undervisat i ämnet på IHM Business School och Malmö Universitet. Fler givande kurser inom digital marknadsföring kommer att hållas framöver, då även på fler orter. Förutom kurser innefattar Bravissimo Education skräddarsydda företagsutbildningar, workshops och föreläsningar. Varmt välkommen!

Årets Byrå - Bästa arbetsgivare
3 feb

För några veckor sedan stod det klart att vi nominerats till Årets Byrå 2020. I dag tog vi emot den glädjande nyheten att vi också är nominerade till Bästa Arbetsgivare! Underlaget till nomineringen har varit en omfattande undersökning där medarbetare hos samtliga deltagande byråer besvarat djupgående frågeställningar kring allt från företagskultur och ledarskap till utvecklingsmöjligheter och trivsel. När de anställda fått säga sitt hamnar Bravissimo i topp bland de 57 byråer från hela landet som deltagit i undersökningen.

Vinnarna i Årets Byrå och Bästa Arbetsgivare presenteras den 20 februari på Berns i Stockholm.

Läs artikel från Resumé

Laddar fler

Kontakt

Vi skapar kommunikation och digitala lösningar som gör skillnad.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.

Bravissimo är Årets Byrå Sverige 2020

Bravissimo har högst Nöjd Kund-index i hela branschen med snittpoäng 9,4 av 10 och är ”Best practise” i Kunskap om varumärken, Administrativa rutiner, Utvärdering av samarbetet, Leveranssäkerhet, Affärsnytta och Effekt för pengarna.