Bravissimo Agency - På gång

På gång

Nyfiken på oss och vad vi gör? Med vårt nyhetsbrev är du alltid uppdaterad. Anmäl dig här.

Bravissimo är Årets Byrå Sverige 2020
21 feb

Vi kan med glädje meddela att vi utsetts till Årets Byrå 2020 vid prisutdelningen på Berns i Stockholm. Utnämningen är ett bevis på att vi på Bravissimo har landets mest nöjda kunder.

– Wow, det här var häftigt. Vi är oerhört stolta, tacksamma och ödmjuka inför denna fantastiska utmärkelse. Vi vill rikta ett stort tack till våra kunder och medarbetare, säger Christian Andersson, vd på Bravissimo.

Årets Byrå är Nordens största branschstudie i kommunikationsbranschen. I år deltog 141 byråer i 14 kategorier. Närmare 2 300 enskilda bedömningar från marknadschefer och kommunikationsköpare har fått säga sitt. Bravissimo deltog i kategorin ”Digital 7–25 MKR”. Tillsammans med åtta andra nominerade byråer från olika delar av landet bedömdes vi utifrån 14 kriterier som berör allt från kreativitet och strategisk kompetens till digital förmåga, proaktivitet och engagemang.

Bravissimo hade högst Nöjd Kund-index i hela branschen med snittpoängen 9,4 av 10. Vi var ”Best practise” i 6 av 14 kategorier: Kunskap om varumärken, Administrativa rutiner, Utvärdering av samarbetet, Leveranssäkerhet, Affärsnytta och Effekt för pengarna.

– Årets Byrå baseras helt på kundnöjdhet och är en av de finaste utmärkelser en byrå kan få. Det känns stort! fortsätter Christian.

Nytt för i år var kategorin ”Årets Byrå – Bästa Arbetsgivare 2020”. 57 byråer deltog i undersökningen där medarbetare besvarat på djupgående frågeställningar kring allt från företagskultur och ledarskap till utvecklingsmöjligheter och trivsel. Bravissimo kom på en delad andraplats.

– Vi tror på att sätta medarbetaren i fokus. Genom nöjda medarbetare når vi också nöjda kunder och framgångsrika projekt. Prestigelöshet och ödmjukhet är ledorden genom hela verksamheten, som skapar en trivsam arbetsplats både för våra kunder och medarbetare.

Årets Byrå startades år 2000 av Regi och är idag den största branschstudien inom kommunikationsområdet där man utvärderar samarbeten mellan byråer och deras kunder. Branschstudien stöds av Sveriges Kommunikationsbyråer, Sveriges Annonsörer, Sveriges Mediebyråer, Sveriges Marknadsförbund, Sveriges Kommunikatörer, Swedish Content Agencies samt Sponsring och Eventsverige (SES).

Årets Byrå Sverige 2022 - Bravissimo Agency
20 dec

Nu håller vi tummar och tår – vi har nämligen blivit nominerade i Årets Byrå Sverige 2022! 2020 stod vi glada och stolta när vi fick ta emot första pris i kategorin ”Digitalbyrå” och i år är vi nominerade i samma kategori. Wow! Vi känner en sådan otrolig glädje och tacksamhet över att vi tagit oss hit där vi är idag – något som inte varit möjligt utan våra fantastiska kunder och engagerade medarbetare. STORT tack till er!

Årets Byrå arrangeras i år för 22:e gången och byråer från hela Sverige deltar. Utvärderingen görs av byråernas största kunder och rankingen omfattar 14 kriterier, från kreativitet och strategisk kompetens till digital förmåga, proaktivitet och engagemang. Vinnarna i Årets Byrå presenteras på ett event den 9 mars på Berns i Stockholm. Läs mer om Årets Byrå på www.aretsbyra.se

Bravissimo Agency - Publishingpriset 2021
18 nov

För andra året får vi äran att ta emot Svenska Publishingpriset. Förra året tog vi emot förstaplatsen i kategorin ”Sajter som marknadsför företag och verksamheter” tillsammans med vår kund Bosumhus – och detta år tog vi hem förstaplatsen i samma kategori med vår kund Clausen & Lovén.

Vi tilldelades även två silver: ”Filmer som marknadsför produkter och tjänster” tillsammans med Design Of samt ”Sajter som marknadsför produkter och tjänster” tillsammans med NP Support.

Vi är så otroligt stolta och tacksamma att vi får skapa tillsammans med våra fantastiska kunder varje dag – och att få dessa utmärkelser är en extra bonus och ett fint kvitto till både oss och våra kunder.

Publishingpriset delas ut årligen för lovvärd redaktionell kommunikation och marknadskommunikation. Publishingpriset är genom sin breda bedömning och sitt omfattande tävlingsområde Sveriges mest heltäckande kommunikationstävling.

Publishingpriset 2021

Laddar fler

Kontakt

Vi skapar kommunikation och digitala lösningar som gör skillnad.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.

Bravissimo är Årets Byrå Sverige 2020

Bravissimo har högst Nöjd Kund-index i hela branschen med snittpoäng 9,4 av 10 och är ”Best practise” i Kunskap om varumärken, Administrativa rutiner, Utvärdering av samarbetet, Leveranssäkerhet, Affärsnytta och Effekt för pengarna.