Bravissimo Agency - På gång

På gång

Nyfiken på oss och vad vi gör? Med vårt nyhetsbrev är du alltid uppdaterad. Anmäl dig här.

20 nov

Det är branschorganisationen Sveriges Tidskrifter i samarbete med RAM (Research and Analysis of Media) som utser Årets mest effektiva tidskriftsannons. Under 2019 var det vår kund Kockens som tillsammans med oss på Bravissimo lyckades bäst. Vi är förstås stolta över att ha fått bidra till framgången. Särskild roligt är det att vi inte enbart levererar kommunikation som står ut, utan också skapar effekt och resultat. Vi ser nu fram emot fler lyckosamma insatser ihop med Kockens. Läs mer här.

I årets urval ingick 1 006 annonser från drygt 60 olika tidskriftstitlar. Antalet intervjuer/svar uppgick till drygt 293 000. Varje annons fick en effektpoäng baserad på RAM:s effektindex (engagemang + agera).

Bravissimo Agency - Publishingpriset 2021
18 nov

För andra året får vi äran att ta emot Svenska Publishingpriset. Förra året tog vi emot förstaplatsen i kategorin ”Sajter som marknadsför företag och verksamheter” tillsammans med vår kund Bosumhus – och detta år tog vi hem förstaplatsen i samma kategori med vår kund Clausen & Lovén.

Vi tilldelades även två silver: ”Filmer som marknadsför produkter och tjänster” tillsammans med Design Of samt ”Sajter som marknadsför produkter och tjänster” tillsammans med NP Support.

Vi är så otroligt stolta och tacksamma att vi får skapa tillsammans med våra fantastiska kunder varje dag – och att få dessa utmärkelser är en extra bonus och ett fint kvitto till både oss och våra kunder.

Publishingpriset delas ut årligen för lovvärd redaktionell kommunikation och marknadskommunikation. Publishingpriset är genom sin breda bedömning och sitt omfattande tävlingsområde Sveriges mest heltäckande kommunikationstävling.

Publishingpriset 2021

Bravissimo Agency - Publishingpriset 2021
19 okt

Ett fyrfaldigt leve – vi har blivit tilldelade hela fyra nomineringar tillsammans med våra kunder Soft Center, Design Of, Clausen & Lovén och NP Support. Svenska Publishingpriset är en jurybedömd tävling som sedan 1990 utsett Sveriges bästa kommunikation inom print, film och webb. Vi är så stolta och tacksamma att vara nominerade. 2020 tilldelades vi Publishingpriset tillsammans med vår kund Bosumhus, för bästa sajt som marknadsför företag och verksamheter. Under november har vi chansen igen att ta hem pris tillsammans med våra fantastiska kunder. Håll tummarna för oss.

Nomineringar Svenska Publishingpriset 2021
Varumärkesfilm på uppdrag av Soft Center i kategorin ”Filmer som marknadsför företag och verksamheter”.
Varumärkesfilm på uppdrag av Design Of i kategorin ”Filmer som marknadsför produkter och tjänster”.
clausenloven.se på uppdrag av Clausen & Lovén i kategorin ”Sajter som marknadsför företag och verksamheter”.
npsupport.se på uppdrag av NP Support i kategorin ”Sajter som marknadsför produkter och tjänster”.

Laddar fler

Kontakt

Vi skapar kommunikation och digitala lösningar som gör skillnad.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.

Bravissimo är Årets Byrå Sverige 2020

Bravissimo har högst Nöjd Kund-index i hela branschen med snittpoäng 9,4 av 10 och är ”Best practise” i Kunskap om varumärken, Administrativa rutiner, Utvärdering av samarbetet, Leveranssäkerhet, Affärsnytta och Effekt för pengarna.