Bravissimo Agency

På gång

Nyfiken på oss och vad vi gör? Med vårt nyhetsbrev är du alltid uppdaterad. Anmäl dig här.

20 nov

Det är branschorganisationen Sveriges Tidskrifter i samarbete med RAM (Research and Analysis of Media) som utser Årets mest effektiva tidskriftsannons. Under 2019 var det vår kund Kockens som tillsammans med oss på Bravissimo lyckades bäst. Vi är förstås stolta över att ha fått bidra till framgången. Särskild roligt är det att vi inte enbart levererar kommunikation som står ut, utan också skapar effekt och resultat. Vi ser nu fram emot fler lyckosamma insatser ihop med Kockens. Läs mer här.

I årets urval ingick 1 006 annonser från drygt 60 olika tidskriftstitlar. Antalet intervjuer/svar uppgick till drygt 293 000. Varje annons fick en effektpoäng baserad på RAM:s effektindex (engagemang + agera).

Publishingpriset 2020 - Bravissimo
11 nov

Vi är oerhört stolta och tacksamma att Bravissimo har tilldelats första pris i den rikstäckande kommunikationstävlingen Publishingpriset 2020. Vi vann med bidraget Bosumhus.se i kategorin ”Sajter som marknadsför företag/verksamheter”.

Den oberoende juryn har tittat på användarvänlighet, design, text och det visuella. Motiveringen för utmärkelsen löd: ”För en stilren och förtroendeingivande sajt med snyggt foto och bra typografi”.

Publishingpriset delas ut årligen för lovvärd redaktionell kommunikation och marknadskommunikation. Publishingpriset är genom sin breda bedömning och sitt omfattande tävlingsområde Sveriges mest heltäckande kommunikationstävling.

Nominerade till Svenska Publishingpriset 2020 - Bravissimo
13 okt

Under november koras årets vinnare av Publishingpriset 2020 – en jurybedömd tävling som sedan 1990 utsett Sveriges bästa kommunikation inom print, film och webb. Vi är otroligt glada och stolta över att vara nominerade tillsammans med våra kunder Bosumhus, T-Kartor och Knauf Danogips.

Nomineringar Publishingpriset 2020
Bosumhus.se på uppdrag av Bosumhus i kategorin ”Sajter som marknadsför företag”.
Building better together på uppdrag av Knauf Danogips i kategorin ”Varumärkesfilmer”.
T-kartor.com på uppdrag av T-Kartor i kategorin ”Sajter som marknadsför tjänster B2B”.
Bravissimo.se eget projekt i kategorin ”Sajter som marknadsför företag”.

Laddar fler

Kontakt

Vi skapar kommunikation och digitala lösningar som gör skillnad.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.

Bravissimo är Årets Byrå Sverige 2020

Bravissimo har högst Nöjd Kund-index i hela branschen med snittpoäng 9,4 av 10 och är ”Best practise” i Kunskap om varumärken, Administrativa rutiner, Utvärdering av samarbetet, Leveranssäkerhet, Affärsnytta och Effekt för pengarna.