Webitfuture byter
namn till Bravissimo

Våren 2015 blev Webitfuture, genom delägarskap, en del av Bravissimo reklam- & webbyrå i Kristianstad.
Nu tas nästa steg och företagen ser fram mot en ljus framtid under gemensamt namn.

Kristianstadsföretaget Bravissimo, som grundades 1989, är en etablerad reklam- & webbyrå med kunder som bl.a Bonnierförlagen, Advania, Knauf, Lyckeby och Starka Betong.

Samgåendet med Bravissimo under våren 2015 var ett första steg i en gemensam satsning att tillsammans verka som en enhet. Sammanslagningen har utvecklats över all förväntan med en gemensam omsättningsökning på närmare 30 %. Den ökade efterfrågan på företagens tjänster medförde också nyrekrytering av tre medarbetare under 2015.

Nu tas nästa steg genom att fortsättningsvis verka under samma namn och varumärke. Detta innebär ännu bättre förutsättningar för fortsatt tillväxt och expansion samt ett anställningsbehov på minst 2-3 personer under 2016.

 

Oscar Wilhelmsson, verksamhetsansvarig på Webitfuture, ser endast fördelar med namnförändringen. ”Med ett gemensamt namn och starkare varumärke i ryggen blir vi tydligare i vår kommunikation mot både nya och befintliga kunder. Vi kan nu ta ett starkare grepp i Blekinge med större trovärdighet i vårt erbjudande.”

”Uppdragen i Skåneregionen blir allt fler. I samband med namnbytet av Webitfuture i Ronneby öppnar vi också kontor i Lund och kan nu erbjuda en lokal närhet till våra kunder i Lund och Malmö. Potentialen i regionen gör att vi redan nu ser oss om efter fler medarbetare.”, säger Christian Andersson, verksamhetsansvarig på Bravissimo.

 

Kontakta oss

Vid frågor, kontakta oss för mer information.

Oscar Wilhelmsson

Webbstrateg, Projektledare
0708-85 76 67 / oscar@bravissimo.se

Christian Andersson

Marknadsstrateg, Projektledare, VD
0708-58 82 88 / christian@bravissimo.se