Webblösningar

Vi skapar smarta och snygga digitala lösningar som är enkla för dig att uppdatera och tydliga för dina besökare. Vi har lång erfarenhet av webblösningar och har genom åren utvecklat allt från enkla hemsidor till e-handelslösningar, bokningssystem, kundportaler och systemintegrationer.

Idag är det viktigt med tydliga strategier som får din fysiska verksamhet att gå hand i hand med din digitala profil. Vi utvecklar hemsidor som gör nytta för din verksamhet. Utifrån dina behov och mål skapar vi webblösningar anpassade för både datorer, surfplattor och mobiler. Med fokus på design och funktion hjälper vi våra kunder att fatta rätt beslut i den digitala satsningen som ger mätbara resultat.

Webbdesign

Från tankar och idéer till skisser och kompletta sajter. En framgångsrik hemsida binds samman av både användarvänlig design och funktion. Budskap i bild och text i rätt form ska samverka med funktionalitet och göra besöket på din hemsida enkelt och tydligt för målgruppen.

Mobilanpassning

Idag finns det många olika enheter i form av stationära datorer, laptops, surfplattor och smartphones att ta hänsyn till. Vi anpassar webbdesignen till olika skärmstorlekar och skärmupplösningar, så att besökaren får en lika bra upplevelse av er hemsida i telefonen eller surfplattan som via datorn.

Vi skapar mobilanpassningar med responsiv webbdesign, det vill säga att den fungerar på alla typer av skärmar. I vissa fall kan behovet vara en separat mobilanpassning och då finns det andra vägar att gå. Kontakta oss gärna för mer information.

WordPress och CMS

WordPress började som en bloggplattform och har idag vuxit till ett fullfjädrat CMS (Content Management System) för både mindre hemsidor och stora krävande webbplatser för företag och organisationer. Med en förkärlek till WordPress skapar vi hemsidor som är enkla för dig att uppdatera och användarvänliga för de som besöker dem. Av nätets populäraste webbplatser, använder drygt sex av tio WordPress.

Vi har även stor erfarenhet av andra CMS-verktyg, som Magento, SharePoint och OpenCart. Valet av CMS handlar i grunden om att hitta just den lösning som passar ditt behov bäst.

E-handel

Att handla via webben blir allt vanligare och mycket handel sker idag enbart på nätet. Bravissimo utvecklar nätbaserade butiker och integrerade betalningsfunktioner på hemsidor som är enkla att uppdatera, och lika enkla för dina kunder att handla i. Vi utvecklar webbutiker med fokus på både nationell och internationell e-handel, med flera valutor och flerspråksstöd.

Sökmotoroptimering

Ett företags storlek eller omsättning är helt irrelevant när det gäller vad som visas överst vid en sökning på Google. Det handlar istället om hur en enskild hemsida rankas av Google. Genom att uppdatera din hemsida, få andra att länka till dig och att göra anpassningar utifrån ett antal viktiga parametrar kan din synlighet på Google förbättras avsevärt. En väl genomförd sökmotoroptimering ger förbättrade positioner på Google samt ett ökat antal besökare till din hemsida.

Vi hjälper dig med bland annat analys, åtgärdsplan, löpande optimeringsarbete och resultatuppföljning. Vi erbjuder även digital marknadsföring och utbildningar inom sökmotoroptimering.

Webbhotell

Med flera års erfarenhet erbjuder vi driftsäker och smidig webbhostning. Vi kan hjälpa dig med alltifrån domänregistrering, webbhostning och e-post till mer avancerade lösningar. Vårt mervärde som leverantör är att vi tar ett helhetsansvar och säkerställer att din hemsida alltid är säkerhetsuppdaterad och skyddad från intrång. Med oss som leverantör är det enkelt att vara på webben!

webblosningar-right2

Kundreferens

Eftersom alla kunder är unika är behoven olika. Vad vi på Bravissimo kan tillföra hör du kanske allra bäst från de som har erfarenhet av att arbeta med oss - våra kunder. Sussie Schwab, Marknadskoordinator på Starka, berättar om samarbetet med Bravissimo.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om våra webblösningar eller få en kostnadsfri offert?

Christian Andersson

Marknadsstrateg, Projektledare, VD
0708-58 82 88 / christian@bravissimo.se

Oscar Wilhelmsson

Webbstrateg, Projektledare
0708-85 76 67 / oscar@bravissimo.se

Kom i form

Vi hjälper dig att hitta de bästa lösningarna för att ditt företag ska komma i form.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post: