Digital
marknadsföring

Bravissimo hjälper dig att växa. Vi skräddarsyr en lösning för dig så att du syns, når din målgrupp och ökar din försäljning. Vi annonserar på Google, YouTube, Facebook och Instagram och sköter ditt redaktionella innehåll.

Hos oss har vi högt i tak. Dels för att vi tror att vi når bäst resultat genom samarbete, dels för att vi ska få plats med all den kompetens våra medarbetare besitter. Vi analyserar, mäter, skriver, designar, filmar, utvecklar, optimerar, räknar och allt annat som krävs för att ta ett helhetsgrepp om din digitala marknadsföring. Vi erbjuder flera olika digitala paket, med fast månadskostnad och ständig resultatuppföljning via vårt användarvänliga rapportverktyg Bravissimo Rapport. I verktyget ser du tydligt vilka resultat dina marknadsföringsinsatser ger.

De bästa relationerna är de som håller. Länge. Vi arbetar långsiktigt och vet värdet av att vårda relationer. Vi tror inte på långa bindningstider. Inte på bindningstider över huvud taget, faktiskt. Vi ser hellre till att du som kund är nöjd och stannar hos oss tack vare det. Då kan du upptäcka vilken nytta du har av våra tjänster, utan att känna dig låst. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Syns på Google

Kostnadseffektiv sökannonsering
Nio av tio använder sig av Google innan de genomför ett köp. Du vet hur det är – du gör en sökning och klickar på de mest relevanta länkarna som kommer upp på förstasidan. Ditt företag kan synas på Google för just de personer som söker efter det du erbjuder – en målgrupp som är intresserad av dina produkter eller tjänster. Vi ser till att du lyckas med din Google-annonsering och att du får ut så mycket som möjligt av din investering.

Google Partner
Bravissimo är officiell Google Partner och certifierade inom både Google AdWords och Google Analytics. Det är ett bevis på att vi uppfyller Googles hårt ställda krav på att vara experter inom området och att leverera bästa möjliga resultat till dig som kund.

toggle-google

Syns i sociala medier

Innehåll som stärker ditt varumärke
Många företag har sidor på Facebook och Instagram, men många upplever också att ingen har varken tid eller tillräcklig kunskap att uppdatera dem. Bravissimo producerar annonser, företagsnyheter och annat relevant innehåll som får både nya och gamla kunder att få en bra relation till ditt företag. Vi tar hand om dina kampanjer från start till mål så att du kan fokusera på din kärnverksamhet. Kampanjerna är hela tiden under uppsikt av vår content manager och vi mäter och optimerar resultaten löpande. Lämna arbetet åt oss, och du kan vara säker på att få goda resultat tillbaka.

toggle-sociala

Syns på YouTube

Effektiv annonsering i videoformat
YouTube är snart Sveriges största tv-kanal, åtta av tio internetanvändare i Sverige besöker YouTube varje vecka. Vi ser till att dina videoklipp visas på YouTube, före andra klipp eller i sökresultaten. Utifrån vilken produkt eller tjänst som annonseras i videon väljer vi ut specifika segment, så att den visas för din målgrupp. Det gör att annonseringen blir relevant, kostnadseffektiv och mätbar – du får ut maximalt av varje investerad krona, helt enkelt.

toggle-youtube

Öka din försäljning

Vi gör dina besökare till kunder
Att du har många besökare i din webbshop eller på din hemsida innebär inte automatiskt att du har många sälj. Vi är proffs på konvertering, att få kunden att göra det du vill – som att köpa dina produkter, anmäla sig till ditt nyhetsbrev eller fylla i ditt kontaktformulär. Vi skapar digitala kampanjer som ger resultat och följer den så kallade säljtratten – hela vägen från medvetenhet till köp. Vi blir med andra ord din ”digitala säljare” på nätet.

Bravissimo Rapport

Bravissimo Rapport är ett dynamiskt digitalt rapportverktyg som ger ditt företag en tydlig överblick över den viktigaste statistiken i realtid. En gång i månaden skickar dessutom Bravissimo Rapport ut ett mail till dig och dina kollegor med sammanställd data för perioden, månadsanalys och länk till er rapportsida. I verktyget samlas den viktigaste statistiken från era digitala kanaler – webbtrafik, Google AdWords, Facebook och Instagram. Tydligt, användarvänligt och tidseffektivt!

Du kan enkelt filtrera vilka kanaler du vill se resultat för, och jämföra dessa med tidigare resultat. Det gör att du får en bra inblick i vårt arbete, så att du kan känna dig trygg och fokusera fullt ut på din kärnverksamhet medan vi arbetar med att öka din försäljning.

Kontakta oss för demo och mer information.

Bravissimo Rapport

Kundreferens

Eftersom alla kunder är unika är behoven olika. Vad vi på Bravissimo kan tillföra hör du kanske allra bäst från de som har erfarenhet av att arbeta med oss - våra kunder. Jenz Mårtensson, Mäklare på Mårtensson Mäklare, berättar om samarbetet med Bravissimo.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om digital marknadsföring eller få en kostnadsfri offert?

Christian Andersson

Marknadsstrateg, Projektledare, VD
0708-58 82 88 / christian@bravissimo.se

Oscar Wilhelmsson

Webbstrateg, Projektledare
0708-85 76 67 / oscar@bravissimo.se

Kom i form

Vi hjälper dig att hitta de bästa lösningarna för att ditt företag ska komma i form.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post: