Bravissimo Agency - På gång

På gång

Nyfiken på oss och vad vi gör? Med vårt nyhetsbrev är du alltid uppdaterad. Anmäl dig här.

Lovisa och Jesper - Bravissimo
22 sep

Bravissimo växer! Vi säger hej och varmt välkomna till två nya medarbetare. Jesper Dreifaldt anländer till teamet för att arbeta med foto, film och digital marknadsföring. Lovisa Jivhed kommer att kreera och producera träffsäkra idéer och innehåll för våra kunder i rollen som copywriter och content manager. Vi på Bravissimo ser fram emot att få ta del av all energi och kreativitet som båda besitter.

Copywriter - Bravissimo Agency
6 okt

Nu till vintern kommer en i teamet att gå på föräldraledighet och därför är vi nu redo att välkomna vår nästa copywriter till Bravissimo Agency.

Du har erfarenhet av arbete på byrå, frilans eller inhouseavdelning. Vi tror att du är en skribent som förutom vass penna också har förmågan att ta ansvar och se helheten i såväl små som stora projekt. Du skriver manus och storyboards för film lika väl som tidningsannonser och SoMe-content. Du är idéstark och har god känsla för hur dagens medielandskap ser ut och fungerar. Dessutom kan du förstås skriva SEO-vänliga texter och förstår hur du ska uttrycka sig på de sociala plattformarna för att skapa engagemang.

Kunskap och erfarenhet inom regi och projektledning är önskvärt men inget måste.

Du utgår från vårt moderna kontor på World Trade Center i Västra Hamnen, Malmö. Vi erbjuder även möjlighet att arbeta hemifrån någon/några dagar i veckan eller på något av våra andra kontor i Kristianstad och Ronneby. Resor till dessa orter förekommer i tjänsten.

Tjänsten innefattar löpande arbete för våra avtalskunder såväl som projektinsatser. Våra uppdragsgivare finns i flera olika branscher, allt från fritidskläder, industri och värmesystem till mäklare, hotell och kryddor.

Om tjänsten
Tjänsten är ett föräldravikariat med start den 6 december 2021.
Uppdraget sträcker sig till augusti 2022, med goda möjligheter till förlängning.
Heltid.
Placeringsort Malmö.

Ansökan
Vi jobbar löpande med rekryteringsprocessen. Det betyder att tjänsten kan bli tillsatt redan imorgon, så tveka inte på att visa ditt intresse så snart du har möjlighet. Bifoga arbetsprover/portfolio i din ansökan. Vänligen skicka din ansökan till VD Christian Andersson på christian@bravissimo.se

Laddar fler

Kontakt

Vi skapar kommunikation och digitala lösningar som gör skillnad.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.

Bravissimo är Årets Byrå Sverige 2020

Bravissimo har högst Nöjd Kund-index i hela branschen med snittpoäng 9,4 av 10 och är ”Best practise” i Kunskap om varumärken, Administrativa rutiner, Utvärdering av samarbetet, Leveranssäkerhet, Affärsnytta och Effekt för pengarna.