Bravissimo Agency - På gång

På gång

Nyfiken på oss och vad vi gör? Med vårt nyhetsbrev är du alltid uppdaterad. Anmäl dig här.

Bravissimo Agency - Publishingpriset 2021
19 okt

Ett fyrfaldigt leve – vi har blivit tilldelade hela fyra nomineringar tillsammans med våra kunder Soft Center, Design Of, Clausen & Lovén och NP Support. Svenska Publishingpriset är en jurybedömd tävling som sedan 1990 utsett Sveriges bästa kommunikation inom print, film och webb. Vi är så stolta och tacksamma att vara nominerade. 2020 tilldelades vi Publishingpriset tillsammans med vår kund Bosumhus, för bästa sajt som marknadsför företag och verksamheter. Under november har vi chansen igen att ta hem pris tillsammans med våra fantastiska kunder. Håll tummarna för oss.

Nomineringar Svenska Publishingpriset 2021
Varumärkesfilm på uppdrag av Soft Center i kategorin ”Filmer som marknadsför företag och verksamheter”.
Varumärkesfilm på uppdrag av Design Of i kategorin ”Filmer som marknadsför produkter och tjänster”.
clausenloven.se på uppdrag av Clausen & Lovén i kategorin ”Sajter som marknadsför företag och verksamheter”.
npsupport.se på uppdrag av NP Support i kategorin ”Sajter som marknadsför produkter och tjänster”.

Bravissimo Agency - Publishingpriset 2021
18 nov

För andra året får vi äran att ta emot Svenska Publishingpriset. Förra året tog vi emot förstaplatsen i kategorin ”Sajter som marknadsför företag och verksamheter” tillsammans med vår kund Bosumhus – och detta år tog vi hem förstaplatsen i samma kategori med vår kund Clausen & Lovén.

Vi tilldelades även två silver: ”Filmer som marknadsför produkter och tjänster” tillsammans med Design Of samt ”Sajter som marknadsför produkter och tjänster” tillsammans med NP Support.

Vi är så otroligt stolta och tacksamma att vi får skapa tillsammans med våra fantastiska kunder varje dag – och att få dessa utmärkelser är en extra bonus och ett fint kvitto till både oss och våra kunder.

Publishingpriset delas ut årligen för lovvärd redaktionell kommunikation och marknadskommunikation. Publishingpriset är genom sin breda bedömning och sitt omfattande tävlingsområde Sveriges mest heltäckande kommunikationstävling.

Publishingpriset 2021

Copywriter - Bravissimo Agency
6 okt

Nu till vintern kommer en i teamet att gå på föräldraledighet och därför är vi nu redo att välkomna vår nästa copywriter till Bravissimo Agency.

Du har erfarenhet av arbete på byrå, frilans eller inhouseavdelning. Vi tror att du är en skribent som förutom vass penna också har förmågan att ta ansvar och se helheten i såväl små som stora projekt. Du skriver manus och storyboards för film lika väl som tidningsannonser och SoMe-content. Du är idéstark och har god känsla för hur dagens medielandskap ser ut och fungerar. Dessutom kan du förstås skriva SEO-vänliga texter och förstår hur du ska uttrycka sig på de sociala plattformarna för att skapa engagemang.

Kunskap och erfarenhet inom regi och projektledning är önskvärt men inget måste.

Du utgår från vårt moderna kontor på World Trade Center i Västra Hamnen, Malmö. Vi erbjuder även möjlighet att arbeta hemifrån någon/några dagar i veckan eller på något av våra andra kontor i Kristianstad och Ronneby. Resor till dessa orter förekommer i tjänsten.

Tjänsten innefattar löpande arbete för våra avtalskunder såväl som projektinsatser. Våra uppdragsgivare finns i flera olika branscher, allt från fritidskläder, industri och värmesystem till mäklare, hotell och kryddor.

Om tjänsten
Tjänsten är ett föräldravikariat med start den 6 december 2021.
Uppdraget sträcker sig till augusti 2022, med goda möjligheter till förlängning.
Heltid.
Placeringsort Malmö.

Ansökan
Vi jobbar löpande med rekryteringsprocessen. Det betyder att tjänsten kan bli tillsatt redan imorgon, så tveka inte på att visa ditt intresse så snart du har möjlighet. Bifoga arbetsprover/portfolio i din ansökan. Vänligen skicka din ansökan till VD Christian Andersson på christian@bravissimo.se

Laddar fler

Kontakt

Vi skapar kommunikation och digitala lösningar som gör skillnad.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.

Bravissimo är Årets Byrå Sverige 2020

Bravissimo har högst Nöjd Kund-index i hela branschen med snittpoäng 9,4 av 10 och är ”Best practise” i Kunskap om varumärken, Administrativa rutiner, Utvärdering av samarbetet, Leveranssäkerhet, Affärsnytta och Effekt för pengarna.