Bravissimo Agency - Medarbetare

Medarbetare

Var och en har sin spetskompetens och tillsammans har vi koll på helheten. Lång erfarenhet gör att vi vet vad som krävs för att få saker att hända, och ge dig som kund riktiga resultat. Hör gärna av dig.

Christian Andersson

Marknadsstrateg / Projektledare / VD

0708 - 58 82 88
christian@bravissimo.se
Österlenpåg och pixelperfektionist som är lika noga med sin trädgård som att utveckla och kommunicera varumärken. Har en förkärlek till pudelrock från 80-talet, tidigare på scen och idag via kontorets högtalare.

Oscar Wilhelmsson

Webbstrateg / Projektledare

0708 - 85 76 67
oscar@bravissimo.se
Lättsam, serviceinriktad och driven entreprenör. Följer ständigt digitala trender, gillar kombinationen av stilren design och användarvänlig funktionalitet. Trivs med att ha många bollar i luften, och sparkar gärna på dem på fritiden.

Peter Roslund

Marknadsstrateg / Projektledare

0708 - 24 21 91
peter@bravissimo.se
Gammal hockeylirare som nu hellre spelar golf och njuter av att resa. Helst till solen och storstäder, gärna i kombination. Kopplar av från projektledarjobbet med Bruce Springsteen och AC/DC i bilen på vägen hem till villan i Åhus.
Bravissimo - Lovisa Jivhed

Lovisa Jivhed

Copywriter / Content manager

0768 - 83 76 15
lovisa@bravissimo.se
Glad kreatör med energi. Born and raised i Blekinge men har flyttat runt en hel del, en gång hela vägen till USA. Gillar att blanda kreativa skaparprocesser med beteendevetenskap. En helg med Lovisa? Hundgos, hantverksöl och Nintendo.
Bravissimo - Magnus Erlandsson

Magnus Erlandsson

Copywriter / Projektledare

0707 - 44 54 46
magnus.e@bravissimo.se
Drömde som barn om att bli bandyproffs. Blev i stället proffs på att förklara, roa och övertyga i text. Drömmer som vuxen om att bygga sig ett litet hus i skogen vid en sjö. Dold talang? Magnus är försedd med ett onödigt bra ögonmått.

Erik Haugland

Copywriter (föräldraledig)

0768 - 85 61 63
erik@bravissimo.se
Idrottskille som tagit vinnarskallen med sig in i reklamvärlden. Hittar glädje i att spåna på rubriker och utveckla varumärken. Svag för storytelling, Malmö FF och soul från sextiotalet. Jagar proffsdrömmen i korpenlaget Boca Seniors.
Frida Lundin

Frida Lundin

Digital marknadsförare / Webbanalytiker

0709 - 65 93 93
frida@bravissimo.se
Resultatfokuserad matälskare som intresseras av den mänskliga psykologin och digitala verktygs möjlighet till påverkan. Lägger gärna sin fritid på träning, Game of Thrones-maraton och spännande resor. Självutnämnd världsmästare i Monopol.
Bravissimo - Jesper Dreifaldt

Jesper Dreifaldt

Digital marknadsförare / Foto / Film

0706 - 47 10 05
jesper@bravissimo.se
Kristianstadskille som varvar foto och film med digital marknadsföring. Största drivkraften? Att få förmedla känslor och skapa engagemang via kameralinsen. Lovande friidrottare, huvudgrenarna är stavhopp och 400 m häck.

Magnus Rosvall

Art Director / ARU

0708 - 56 24 42
magnus@bravissimo.se
Sportintresserad kreatör som drivs av känslan han får när kundens förväntningar överträffas, och av bildspråkets starka kraft. Arbetar ihärdigt med att utveckla den perfekta Spotifylistan med topp 1000 av världshistoriens bästa låtar.

Jonatan Månsson

Art Director / Foto / Film

0730 - 22 45 10
jonatan@bravissimo.se
Kreatör by day, trummis by night. Mångsidig musiker som gillar att jobba brett med grafisk formgivning och uppdrag inom film och foto. Trivs bra med att ingen dag är den andra lik. Älskar bänkpress och naturen vid Höga Kusten.
Mickael Tannus

Mickael Tannus

Art Director / Foto / Film

0706 - 14 15 33
mickael@bravissimo.se
Kreativ familjefar med lång erfarenhet av reklambranschens alla delar, från design och konceptutveckling till modefotograferingar på Manhattans gator. Får energi av padel, golf och gammal jazz. Ritar och bygger möbler när tillfälle ges.

Maria Tidstrand

Ekonomiansvarig

0709 - 20 94 44
maria@bravissimo.se
Ett knippe energi med stenkoll på allt från ekonomi och gårdsrenovering till dressyr och de bästa rödvinerna. Gillar att jobba i reklamvärlden för att det mesta kan hända – och händer. You say ”full fart”, Maria says ”hell yeah!”.
Henric Åkesson

Henric Åkesson

Webbutvecklare

0768 - 77 76 43
henric@bravissimo.se
Teknikintresserad Ronnebykille som gärna nördar ner sig i detaljer, oavsett om det gäller webbutveckling, den perfekta skidvallan eller val av musik. Att bli påkommen med att lyssna på kommersiell radio är värsta mardrömmen.

Kim Larsson

Webbutvecklare

0708 - 13 61 42
kim@bravissimo.se
Byråns eget uppslagsverk när det kommer till svensk punk. Stor del av fritiden spenderas på konserter och festivaler. Hans stora teknikintresse tog honom till webbprogrammeringen, där han lär sig nya saker nästan varje dag.

Daniel Andersson

Systemutvecklare

0706 - 53 93 71
daniel@bravissimo.se
En riktig problemlösare som går i gång på att strukturera flöden av information. Inspireras av att arbeta i en bransch som ständigt är i utveckling. På fritiden gillar han att mocka dynga, hugga ved och pyssla med andra avkopplande drängsysslor.

Josef

Dörrvakt

josef@bravissimo.se
En livsnjutare som inspireras av omvärldens kärlek och kontorets dörrklocka. Gillar matrester.

Lucas

Vice dörrvakt

lucas@bravissimo.se
Senaste tillskottet i Bravissimo-gänget. Arbetar ihärdigt med att välkomna byråns besökare.

Kontakt

Vi skapar kommunikation och digitala lösningar som gör skillnad.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.

Bravissimo är Årets Byrå Sverige 2020

Bravissimo har högst Nöjd Kund-index i hela branschen med snittpoäng 9,4 av 10 och är ”Best practise” i Kunskap om varumärken, Administrativa rutiner, Utvärdering av samarbetet, Leveranssäkerhet, Affärsnytta och Effekt för pengarna.