Bravissimo Agency

På gång

Nyfiken på oss och vad vi gör? Med vårt nyhetsbrev är du alltid uppdaterad. Anmäl dig här.

22 okt

Den 17 oktober var det prisutdelning av Svenska Designpriset 2019 på Rondo i Göteborg. I tuff nationell konkurrens, med elva nominerade bidrag, landade vårt bidrag Betong är hållbart ett Brons i kategorin ”Information – Digital” – fantastiskt roligt tycker vi! Stort tack till Svensk Betong för gott samarbete.

Bravissimo Education
17 feb

Nu lanserar vi vår egen kurs- och utbildningstjänst, Bravissimo Education. Inledningsvis släpper vi tre spännande kurser som hålls i våra lokaler på World Trade Center i Malmö. Läs mer om kurserna nedan.

17 april – Google Analytics Nybörjare
8 maj – Google Analytics Avancerad
29 maj – Annonsera på Facebook och Instagram Nybörjare

Kursledare är Niclas Lundgren, senior digital marknadsförare på Bravissimo. Han har lång erfarenhet av digital marknadsföring och har bland annat undervisat i ämnet på IHM Business School och Malmö Universitet. Fler givande kurser inom digital marknadsföring kommer att hållas framöver, då även på fler orter. Förutom kurser innefattar Bravissimo Education skräddarsydda företagsutbildningar, workshops och föreläsningar. Varmt välkommen!

Årets Byrå - Bästa arbetsgivare
3 feb

För några veckor sedan stod det klart att vi nominerats till Årets Byrå 2020. I dag tog vi emot den glädjande nyheten att vi också är nominerade till Bästa Arbetsgivare! Underlaget till nomineringen har varit en omfattande undersökning där medarbetare hos samtliga deltagande byråer besvarat djupgående frågeställningar kring allt från företagskultur och ledarskap till utvecklingsmöjligheter och trivsel. När de anställda fått säga sitt hamnar Bravissimo i topp bland de 57 byråer från hela landet som deltagit i undersökningen.

Vinnarna i Årets Byrå och Bästa Arbetsgivare presenteras den 20 februari på Berns i Stockholm.

Läs artikel från Resumé

Laddar fler

Kontakt

Vi skapar kommunikation och digitala lösningar som gör skillnad.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.