Bravissimo Agency

På gång

Nyfiken på oss och vad vi gör? Med vårt nyhetsbrev är du alltid uppdaterad. Anmäl dig här.

Nominerade till Svenska Publishingpriset och Svenska Designpriset
28 Aug

Fjolåret var ett händelserikt år för Bravissimo, med två andraplatser i Svenska Publishingpriset, en tredjeplats i Svenska Designpriset och en tredjeplats i Årets Byrå Sverige. Nu kan vi stolt meddela att vi har nominerats till Svenska Designpriset 2019 och i hela tre kategorier av Svenska Publishingpriset 2019. Tillsammans med våra kunder Svensk Betong, Älmhults kommun och NA Altanglas har vi lyckats ta fram kommunikationslösningar som uppmärksammas i branschen. Stort tack för goda samarbeten!

Läs artikel från Lokaltidningen
Läs artikel från Kristianstadsbladet

Nomineringar Svenska Publishingpriset 2019
Betongärhållbart.se på uppdrag av Svensk Betong i kategorin ”Informationssajter”.
Altanglas.se på uppdrag av NA Altanglas i kategorin ”Sajter som marknadsför produkter”.
Välkommen till Älmhult på uppdrag av Älmhults kommun i kategorin ”Filmer som marknadsför destinationer – besökare”.

Nominering Svenska Designpriset 2019
Betongärhållbart.se på uppdrag av Svensk Betong i kategorin 2Ab – ”Information – Digital”.

20 Nov

Det är branschorganisationen Sveriges Tidskrifter i samarbete med RAM (Research and Analysis of Media) som utser Årets mest effektiva tidskriftsannons. Under 2019 var det vår kund Kockens som tillsammans med oss på Bravissimo lyckades bäst. Vi är förstås stolta över att ha fått bidra till framgången. Särskild roligt är det att vi inte enbart levererar kommunikation som står ut, utan också skapar effekt och resultat. Vi ser nu fram emot fler lyckosamma insatser ihop med Kockens. Läs mer här.

I årets urval ingick 1 006 annonser från drygt 60 olika tidskriftstitlar. Antalet intervjuer/svar uppgick till drygt 293 000. Varje annons fick en effektpoäng baserad på RAM:s effektindex (engagemang + agera).

22 Okt

Den 17 oktober var det prisutdelning av Svenska Designpriset 2019 på Rondo i Göteborg. I tuff nationell konkurrens, med elva nominerade bidrag, landade vårt bidrag Betong är hållbart ett Brons i kategorin ”Information – Digital” – fantastiskt roligt tycker vi! Stort tack till Svensk Betong för gott samarbete.

Laddar fler

Kontakt

Vi skapar kommunikation och digitala lösningar som gör skillnad.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.