Bravissimo Agency

På gång

Vill du få marknadsföringstips och nyheter direkt till din inkorg? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Umbra By Starka
10 Dec

Kampanjsidan Umbra By Starka som vi tagit fram för Starka har belönats med fina utmärkelser från CSS Design Awards, där webbplatser från hela världen bedöms utifrån design, innehåll, teknisk lösning och användarvänlighet. Besök hemsidan här umbrabystarka.se

Umbra By Starka mottog följande utmärkelser: Best Innovation, Best UI Design, Best UX Design och Special Kudos från CSS Design Awards.

Årets Byrå 2019
22 Feb

Vi kan stolt meddela att vi kom på tredje plats i Årets Byrå 2019. Under gårdagens prisutdelning på Münchenbryggeriet i Stockholm tilldelades vi priset i kategorin ”Reklambyrå 7–15 MKR”. I hård konkurrens med 13 andra nominerade byråer från hela Sverige bedömdes vi utifrån 15 kriterier, allt från kreativitet och strategisk kompetens till digital förmåga, proaktivitet och engagemang.

Årets Byrå är en branschundersökning som mäter kundnöjdhet
Vi är otroligt stolta över att ha fått denna placering och vill tacka våra fantastiska kunder för spännande, utmanande och givande samarbeten.

Fredrika Lindsjö - Bravissimo
24 Jan

Fredrika Lindsjö kommer närmast från Flying Tiger Copenhagens svenska huvudkontor, där hon med framgång ansvarat för företagets PR och kommunikation. I rollen som varumärkesstrateg och projektledare på Bravissimo kommer hon att vara en viktig kugge i vårt arbete med att skapa slagkraftig kommunikation och goda resultat för våra kunder. Vi är stolta över att få hälsa Fredrika varmt välkommen!

”Jag ser fram emot att komma igång i arbetet tillsammans med Bravissimo, en kreativ arbetsmiljö med härliga kollegor. Det blir en rolig och spännande start på året, både tillsammans med Bravissimo och för att lära känna våra kunder och hjälpa dem att välja rätt vägar för sina varumärken.”

Laddar fler

Kontakt

Vi skapar kommunikation och digitala lösningar som gör skillnad.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.