Bravissimo Agency

På gång

Vill du få marknadsföringstips och nyheter direkt till din inkorg? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Umbra By Starka
10 Dec

Kampanjsidan Umbra By Starka som vi tagit fram för Starka har belönats med fina utmärkelser från CSS Design Awards, där webbplatser från hela världen bedöms utifrån design, innehåll, teknisk lösning och användarvänlighet. Besök hemsidan här umbrabystarka.se

Umbra By Starka mottog följande utmärkelser: Best Innovation, Best UI Design, Best UX Design och Special Kudos från CSS Design Awards.

Årets Byrå 2019 - Bravissimo Agency
11 Jan

Glada, stolta och väldigt tacksamma kan vi nu meddela att Bravissimo nominerats i den prestigefyllda branschtävlingen Årets Byrå 2019! Titeln Årets Byrå är en av de finaste utmärkelserna en byrå kan få då den baseras helt och hållet på kundnöjdhet.

Årets Byrå arrangeras i år för 19:e gången och 151 byråer från hela Sverige deltar i 15 kategorier. Utvärderingen görs av byråernas största kunder och rankingen omfattar 15 kriterier, från kreativitet och strategisk kompetens till digital förmåga, proaktivitet och engagemang. Bravissimo är nominerade i kategorin ”Reklambyrå 7-15 MKR”. Vinnarna i de olika kategorierna presenteras under prisutdelningen på Mûnchenbryggeriet i Stockholm den 21 februari.

Läs mer om Årets Byrå på www.aretsbyra.se
Läs artikel från Lokaltidningen

17 Dec

Vi önskar dig en magiskt skimrande jul. Ät gott, sov ut och njut av att vara tillsammans med dina nära. Det ska vi. Som tidigare år lägger vi våra julklappspengar på ett viktigt bidrag till antimobbningsorganisationen Friends. Tyvärr finns det alltför många barn som firar jul med en klump i magen, med vetskapen om att de snart ska återvända till skolan. En skola där utanförskap och mobbning är vardag. Ta hand om varandra, och ha en god jul!

Laddar fler

Kontakt

Vi skapar kommunikation och digitala lösningar som gör skillnad.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.