Bravissimo Agency

På gång

Vill du få marknadsföringstips och nyheter direkt till din inkorg? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Umbra By Starka
10 Dec

Kampanjsidan Umbra By Starka som vi tagit fram för Starka har belönats med fina utmärkelser från CSS Design Awards, där webbplatser från hela världen bedöms utifrån design, innehåll, teknisk lösning och användarvänlighet. Besök hemsidan här umbrabystarka.se

Umbra By Starka mottog följande utmärkelser: Best Innovation, Best UI Design, Best UX Design och Special Kudos från CSS Design Awards.

5 Jun

Vår nyproducerade hemsida till T-Kartor har belönats med sju utmärkelser från Awwwards, CSS Design Awards och CSS Winner. I dessa tävlingar konkurrerar nya webbplatser från hela världen och bedöms utifrån design, innehåll, teknisk lösning och användarvänlighet. Besök hemsidan här t-kartor.com

T-Kartor.com mottog följande utmärkelser: Mobile Excellence Award och Honorable Mention från Awwwards i samarbete med Google, Best Innovation, Best UI Design, Best UX Design och Special Kudos från CSS Design Awards samt Star of the day från CSS Winner.

Laddar fler

Kontakt

Vi skapar kommunikation och digitala lösningar som gör skillnad.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.