Bravissimo Agency

På gång

Vill du få marknadsföringstips och nyheter direkt till din inkorg? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Umbra By Starka
10 Dec

Kampanjsidan Umbra By Starka som vi tagit fram för Starka har belönats med fina utmärkelser från CSS Design Awards, där webbplatser från hela världen bedöms utifrån design, innehåll, teknisk lösning och användarvänlighet. Besök hemsidan här umbrabystarka.se

Umbra By Starka mottog följande utmärkelser: Best Innovation, Best UI Design, Best UX Design och Special Kudos från CSS Design Awards.

19 Nov

Bravissimo inleder nya, spännande samarbeten – vi säger hej och välkommen till T-Kartor, Alde, Svensk Betong och AkkaFRAKT! Kristianstadsbaserade T-Kartor utvecklar geografisk information, kartor och diagram till bl.a. myndigheter och försvarsmakter, och har levererat kartlösningar till städer som New York, Tokyo och Toronto. Alde utvecklar, producerar och marknadsför värmesystem främst för mobilt boende. De är världsledande inom sin bransch. Föreningen Svensk Betong är en branschorganisation för företag som tillverkar fabriksbetong, utövar betongpumpning och monterar betongprodukter. AkkaFRAKT, med säte i Malmö, är en av Sydsveriges största transport- och logistikkoncerner. Företaget har ca 500 egna fordon.

Laddar fler

Kontakt

Vi skapar kommunikation och digitala lösningar som gör skillnad.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.