Bravissimo Agency

På gång

Vill du få marknadsföringstips och nyheter direkt till din inkorg? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Guldäpplet 2018 - Guldjubel
18 Apr

Tillsammans med Starka tilldelades vi priset Guldäpplet 2018 vid gårdagens näringslivsgala Guldjubel i Kristianstad. Priset delas ut för att uppmärksamma kreativa kommunikationsinsatser som löser företags problem och utmaningar. Så här löd motiveringen:

”Med en insikt om att det inte är bara är marknadsavdelningen som sköter marknadsföringen, inkluderades medarbetare i processen med målet att skapa en enhetlig bild som alla kan stå bakom. Den nya varumärkesplattformen är genomarbetad och känns ny och fräsch, samtidigt som den utgår från företagets kärnvärden. Hantverket är snyggt och visar hur en bra grafisk design kan lyfta den tyngsta av produkter…
… Resultaten man uppnår är imponerande – framför allt har den digitala satsningen gett resultat. Företaget har gått från att vara osynliga, till att vara en förebild i branschen.”

Vi på Bravissimo är förstås stolta, glada och tacksamma över att vårt arbete uppmärksammas. Särskilt kul är det att nå framgång tillsammans med en kund som Starka, ett företag som vågar tänka nytt och valt att gå först i ledet bland sina konkurrenter!

Fredrika Lindsjö - Bravissimo
24 Jan

Fredrika Lindsjö kommer närmast från Flying Tiger Copenhagens svenska huvudkontor, där hon med framgång ansvarat för företagets PR och kommunikation. I rollen som varumärkesstrateg och projektledare på Bravissimo kommer hon att vara en viktig kugge i vårt arbete med att skapa slagkraftig kommunikation och goda resultat för våra kunder. Vi är stolta över att få hälsa Fredrika varmt välkommen!

”Jag ser fram emot att komma igång i arbetet tillsammans med Bravissimo, en kreativ arbetsmiljö med härliga kollegor. Det blir en rolig och spännande start på året, både tillsammans med Bravissimo och för att lära känna våra kunder och hjälpa dem att välja rätt vägar för sina varumärken.”

Årets Byrå 2019 - Bravissimo Agency
11 Jan

Glada, stolta och väldigt tacksamma kan vi nu meddela att Bravissimo nominerats i den prestigefyllda branschtävlingen Årets Byrå 2019! Titeln Årets Byrå är en av de finaste utmärkelserna en byrå kan få då den baseras helt och hållet på kundnöjdhet.

Årets Byrå arrangeras i år för 19:e gången och 151 byråer från hela Sverige deltar i 15 kategorier. Utvärderingen görs av byråernas största kunder och rankingen omfattar 15 kriterier, från kreativitet och strategisk kompetens till digital förmåga, proaktivitet och engagemang. Bravissimo är nominerade i kategorin ”Reklambyrå 7-15 MKR”. Vinnarna i de olika kategorierna presenteras under prisutdelningen på Mûnchenbryggeriet i Stockholm den 21 februari.

Läs mer om Årets Byrå på www.aretsbyra.se
Läs artikel från Lokaltidningen

Laddar fler

Kontakt

Vi skapar kommunikation och digitala lösningar som gör skillnad.
Fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post:

Jag godkänner att Bravissimo sparar information om mig. Läs mer här.

TACK

Vi har tagit emot dina uppgifter och kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.